Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;
Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;
Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ενα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

1. 

Στις 16/7 πριν ακόμη ξημερώσει τον γνώρισα, σε ένα lake party στη Τριχωνίδα!
Είχα βρει μέσα σε όλο αυτό το κόσμο μια καθηγήτρια μαθηματικών μου από το φροντιστήριο, μη φανταστείς πολύ λίγα χρόνια διαφοράς!
Εκεί μαζί της βρισκόταν όλη της η παρέα, μαζί και αυτός!
Αρχίσαμε να μιλάμε και να πηγαίνουμε κόντρα ο ένας στον άλλο, ήταν όμορφο όλο αυτό μιλούσαμε και μιλούσαμε και δε σταματούσαμε..
Το μόνο που ξέρω τελικά είναι ότι τον λένε Σήφη και ότι δε θα τολμήσω ποτέ να ρωτήσω τη καθηγήτρια μου για αυτόν.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

 

2. 

Θεσσαλονίκη, Νέα Παραλία, Παρασκευή 8/7
Ήσουν βόλτα με το σκύλο σου. Σε ρώτησα τι ράτσα είναι. Δεν άκουσα καν την απάντηση. Χαμογέλασα. Χαμογέλασες. Ο σκύλος σε τράβηξε μπροστά και τον ακολούθησες. Γύρισες να κοιτάξεις πίσω. Αν δεις αυτό το μήνυμα, θα ‘θελα να βγάλουμε μαζί το σκύλο σου βόλτα. Ε.

 

3.

Δικαστήρια Θεσ/κης Πρωί Τετάρτης 13/7 Αγόραζα μεγαρόσημα απ’ τις θυρίδες των Δικαστηρίων, όταν βάζοντας το πορτοφόλι μου στο χαρτοφύλακα, μου έπεσαν κάτω οι δικογραφίες που κρατούσα. Ήσουν πίσω μου, φορούσες ένα γκρι κουστούμι. Με βοήθησες να τις μαζέψω, μου συστήθηκες κι εγώ απ’ την ταραχή μου είπα ευχαριστώ κι έφυγα. Σε ψάχνω από ‘κείνη τη μέρα μπας και σε πετύχω. Αν το δεις, στείλε μου, θα χαρώ να πάμε για ένα καφέ. Δ.

 

4.

Σουβλατζίδικο «Η Λειβαδία», Πλατεία Κάνιγγος 13/07, γύρω στις 23:00

Ενώ περίμενα με παρέα την παραγγελία μου και χάζευα την επιγραφή «όσο ψωμί θέλετε» μπήκες και παράγγειλες τρείς πίττες από όλα. Φορούσες ένα μπλε φουστανάκι και έκανες πλακίτσα με τον μαγαζάτορα αν όντως ισχύει η επιγραφή. Επιτέλους μια γυναίκα που τρώει σαν άντρας! Έχω πάει άλλες 3 φορές περιμένοντας να σε πετύχω αλλά τίποτα. Αν το δεις αυτό, να ξέρεις ότι σε ψάχνει ο τύπος με την ωραία μπλούζα (δεν σου είπα και ευχαριστώ). Στείλε μου να σαβουριάσουμε μαζί ένα βράδυ, να δούμε πόσο ψωμί μπορούμε να φάμε. Νίκος.

 

5.

Σε ψάχνω από πέρυσι το καλοκαίρι κι ακόμα σε σκέφτομαι άτιμε μελαχρινέ, μουσάτε και με τατουάζ σε φτέρνα και λαιμό – πιο κλισέ πεθαίνεις! Blue Star Patmos προς Πάρο κι οι δύο, στις 21/8. Θέρισα το νησί 4 μέρες και δε σε ξαναπέτυχα. Πήρε το αυτί μου ότι δουλεύεις σε βενζινάδικο στον Πειραία κι ότι είχες χωρίσει -τότε- πρόσφατα. Πήγαινες να σε φιλοξενήσει ένας κολλητός. Σε κοιτούσα πίσω από κάτι τεράστια κίτρινα γυαλιά, στις κυλιόμενες της εξόδου γύρισες και με είδες. Σοφία.

Σύμφωνα με την πολιτική του pillowfights.gr δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρούν!

Καλούς έρωτες!