Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Τετάρτη (24/10) Τρίπολη. Περνούσες έξω απ’ το «Καπάκι στο Καπάκι». Με κοιτούσες από μακριά. Σε κοίταξα κι εγώ. Ξανθός, όχι πολύ ψηλός, με ανοιχτόχρωμα μάτια και γένια. Φορούσες τζιν παντελόνι και ζακέτα. Ένιωθα ότι κάτι ήθελες να μου πεις, αλλά σε δευτερόλεπτα επανήλθα στην πραγματικότητα και συνέχισε ο καθένας στο δρόμο του. Δεν μπορώ να σε βγάλω απ’ το μυαλό μου από εκείνη τη στιγμή. Υποθέτω πως είσαι φοιτητής. Άραγε θα σε ξαναδώ; Θα με κοιτάξεις πάλι με αυτό το διαπεραστικό σου βλέμμα;

 

2.

Άνω Πετράλωνα, Κυριακή 21/10. Καθόμουν με δύο φίλες στον Μπάμπουρα κι εσύ με ένα φίλο σου από πίσω μας. Μου ζήτησες αναπτήρα κι ενώ κάποια στιγμή σου έδωσε ο φίλος σου, ήρθες μετά από λίγο και μου τον ξαναζήτησες. Δεν είπες, όμως, κάτι παραπάνω. Μου έμεινε το βλέμμα σου. Σε ψάχνω.

 

3.

Θεσσαλονίκη, τη γνώρισα σε ένα καφέ στην πλατεία Ναβαρίνου. Κρατούσε ένα τσάι απ’ το περίπτερο κι όταν κάθισε παρήγγειλε μια σόδα. Γνωριστήκαμε από μια κοινή μας φίλη. Καλοκαίρι 2014 5 Ιουνίου.

 

4.

Στις 23/10 έκανα μια στάση σε ζαχαροπλαστείο στο Χαλάνδρι. Ήσουν στη σειρά πριν από μένα κι όταν έφτασε η δική μου για να πληρώσω, μου έδωσαν κι ένα κουτάκι ακόμα και μου είπαν πως ήταν κερασμένο από σένα. Βγήκα γρήγορα αλλά δε σε πρόλαβα. Ευχαριστώ αλλά σε ψάχνω για να στο πω από κοντά.

 

5.

Την Παρασκευή γύρω στη 1 το μεσημέρι μπήκα στο γνωστό μαγαζί με τους ξηρούς καρπούς και τα διάφορα στην Τσιμισκή. Δούλευες εκεί, πολύ φιλικός κι εξυπηρετικός, ανταλλάξαμε βλέμματα και χαμόγελα. Θέλω να σε ξαναδώ.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!