Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

15/11 ώρα 15:00. Ήμουν στο μετρό. Μπήκες από Μεταξουργείο και κατέβηκες Πανεπιστήμιο! Φορούσες γκρι με ρίγες παντελόνι ως τον αστράγαλο κι αθλητικό παπούτσι. Ξέρεις ποιος!

 

2.

18/11, Δικαστικό στη Λάρισα. Καστανή με καρέ, φορούσες κόκκινο πουλόβερ κι ήσουν με μία ξανθιά κοπέλα. Είμαι αυτός με το μοβ που καθόταν απέναντί σου και σε κοιτούσε. Σε ψάχνω!

 

3.

15/11 γύρω στις 5, στο Bartesera στην Κολοκοτρώνη. Καστανός, με μούσι, φορούσες γκρι φόρμα και μπλε φούτερ. Έχεις απίστευτο χαμόγελο!

 

4.

Τρίτη 13/11 Θεσσαλονίκη. Κατά τις 12 το μεσημέρι περίμενα την παρέα μου στην Κομνηνών. Λογικά κάποιον περίμενες κι εσύ. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά, φορούσες γυαλιά ηλίου, ένα μπεζ παλτό και τζιν. Ελπίζω να σε ξαναπετύχω κάπου σύντομα.

 

5.

17/11. Ήμουν το Σάββατο (γύρω στις 5) στον Βασιλόπουλο στην Παπαφλέσα στην Πάτρα. Μπήκες με δύο φίλους σου. Με βοήθησες με κάτι χαρτιά κουζίνας που δεν έφτανα. Σε ψάχνω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!