Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Παρασκευή 2/11/18 Λάρισα,  γύρω στις 8μμ. Ήμουν με την παρέα μου σε μια καφετέρια κι αράζαμε, περιμένοντας ακόμα 2-3 άτομα, γι’ αυτό και καθόμασταν στο μεγάλο τραπέζι. Σε κάποια φάση ξεπετάχτηκες απ’ το πουθενά με τη δική σου παρέα και καθίσατε σε ένα τραπεζάκι πιο δίπλα. Ήμουν σε φάση «τόσο χώρο έχει, εκεί βρήκατε;» μέχρι να αλλάξω θέση και να σε δω με την παρέα σου να έρχεστε στο μεγάλο τραπέζι. Σε κοιτούσα κι απλά ήθελα να μάθω το όνομά σου. Είπα, κλασικά, στη φίλη μου «έμπαινα» και μετά από λίγο μου είπε «ο τύπος που είπες ότι σ’ αρέσει, σε κοιτάζει». Αυτό ήταν, σκάλωσα. Μια ώρα που σε ψάχνω σε όλα τα social media και τίποτα. Εμφανίσου!

 

2.

21/12 κόκκινη γραμμή μετρό κατά τις 2:30. Ήσουν με κάποιες φιλές σου κι ένα φίλο σου. Φορούσες τζιν καμπάνα, αγγελικό πρόσωπο και δύο πανέμορφα μάτια που δεν μπορώ να τα βγάλω απ’ το μυαλό μου. Πήγες προς ελληνικό, κατέβηκα μία στάση πριν. Κάνε κάτι, θέλω να σε ξαναδώ!

 

3.

22/12, στο 051 από Μεταξουργείο για ΚΤΕΛ. Με βοήθησες να σηκώσω τη βαλίτσα. Το εκτιμώ πολύ και σ’ ευχαριστώ! Ήθελα να μάθω το όνομά σου, αλλά βγαίνοντας σε έχασα. Σε ψάχνω! Ελπίζω να το δεις…

 

4.

15 Δεκεμβρίου, πτήση από Ρώμη για Αθήνα. Έκανε απίστευτο κρύο και προθυμοποιήθηκες να με αφήσεις να περάσω μπροστά σου δύο φορές, ήσουν με ένα φίλο σου. Ευγενέστατος και πολύ όμορφος. Θα ήθελα να γνωριστούμε…

 

5.

 

23/12. Πλατεία Αριστοτέλους, γύρω στις 3μμ. Περίμενα μια φίλη, έξω απ’ τον Τερκενλή, κι ήσουν δίπλα μου μ’ ένα φίλο σου. Κρατούσες ένα κουτάκι με μελομακάρονα και σε κάποια φάση γύρισες να με κεράσεις, χαμογέλασα και κάπου εκεί ήρθε η φίλη μου κι έπρεπε να φύγω. Σε ψάχνω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!