Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Μέσα στον Σεπτέμβρη στον ΟΑΕΔ του Αιγάλεω. Ήμουν της cosmote, έχεις μπορντό μηχανή τύπου Beverly. Ήρθες και πήρες νούμερο, άλλη μέρα ήρθες πάλι με έναν φίλο σου. Σε ψάχνω…

 

2.

Σάββατο. 1/10/2016. Γύρω στις 8 και κάτι μ.μ. Στο μετρό, ξανθιά με μια αλογοουρά, φορούσες μαύρα ρούχα, κατέβηκες Νέο Κόσμο, ήσουν έρωτας απλά. Ανταλλάξαμε κάποιες ματιές και θα ‘θελα τόσο να σου είχα μιλήσει!

 

3.

6/10/2016 Θεσσαλονίκη 9 η ώρα. Μαζί με τη μητέρα μου -δυστυχώς- πήρα το λεωφορείο το 32 για να κατεβούμε κέντρο. Γύρισα το κεφάλι μου και σε είδα, σου έριχνα ματιές σε αυτά τα υπέροχα γαλάζια σου μάτια συνέχεια. Μετά με έπιασες να σε κοιτάω και μου χαμογέλασες, ντράπηκα εκείνη τη στιγμή. Κατεβήκαμε στο τέρμα της Αριστοτέλους και προχώρησα μπροστά, γύρισα να δω αν έφυγες, αλλά ήσουν πίσω μου. Έστριψα προς Αγία Σοφία κι εσύ προς παράλια, νομίζω. Όταν γύρισα να σε κοιτάξω που περνούσες απέναντι τον δρόμο, μου έκλεισες το μάτι και μου χαμογέλασες. Εκεί με σκότωσες! Θα ήθελα πάρα πολύ να σε βρω, έστω να μάθω το όνομά σου ή εσύ το δικό μου, αλλά πρέπει να σε βρω…

 

4.

Δευτέρα 3/10/2016 περίπου 9 το βράδυ, Παγκράτι Λαμία. Είσαι μελαχρινός, αξύριστος. Φορούσες μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα. Είχες ένα σακίδιο και φορούσες μαύρα γυαλιά (πολύ μαύρο, βρε παιδί μου). Ήσουν κλασικά με το μαύρο σου bmx. Ναι, σε έχω ξαναδεί, αλλά αυτή ήταν η μοναδική φορά που με κοίταξες κι εσύ. Έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Δε σου μίλησα φυσικά. Δεν είχα το θάρρος. Αλλά θέλω πολύ να σε γνωρίσω. Έχω σκαλώσει μαζί σου. Μίλα μου την επόμενη φορά. Κάν’ το.

 

5.

Εσένα στο Μισταρ  με το μαύρο φόρεμα και την ονειροπαγίδα στο χέρι σε ψάχνω απεγνωσμένα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρούν!

Καλούς έρωτες!