paul547

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

25/2. Μπορεί να ήμασταν σε τράπεζα αλλά το βλέμμα σου και το χαμόγελο σου ήταν όλα τα λεφτά. Η αμηχανία μου με έκανε να μην ξέρω τι να πω για να σου πιάσω κουβέντα. Alpha bank, παράδρομος Εθνικής στη γέφυρα Βαρυμπόμπης. Φεύγοντας σε είδα σε ένα mini cooper πορτοκάλι-μαύρο.

 

2.

28 Φεβρουαρίου κι ώρα 16:00. Ήσουν στο μετρό προς Ελληνικό, μαζί με έναν μεγαλύτερο κύριο, και κατέβηκες στον Νέο Κόσμο. Με κοίταξες αρκετές φορές και γύρισες να κοιτάξεις ξανά φεύγοντας. Ψηλός, με υπέροχα μάτια. Ήμουν με τις φίλες μου και σε κοίταζα κι εγώ.

 

3.

Τετάρτη 27/2, στης Μητροπόλεως το Mon Frere, κάπου στις 6.30, ήρθες μαζί με ένα φίλο σου στον πάνω όροφο, στο πίσω τραπέζι από εμάς. Σε κοιτούσα κάποιες φορές κι έβλεπα πως το είχες καταλάβει. Φορούσα μια neon κίτρινη μπλούζα κι εσύ μια κόκκινη φούτερ –αν δεν κάνω λάθος– και σηκώθηκαν ταυτόχρονα οι παρέες μας για να φύγουν. Δεν ξέρω αν περίμενες επίτηδες στη σκάλα μέχρι να έρθω, αλλά κακώς που δε ρώτησα το όνομά σου!

 

4.

Στις 30/1. Σε είδα στο Σουρωτήρι στην Πάτρα. Καθόσουν απέναντί μου με τους φίλους σου. Φορούσες μαύρο κοντομάνικο κι είσαι μελαχρινός με μούσια. Κοιταζόμασταν συνέχεια κι όταν έφυγες μου έστειλες ένα φιλί. Από εκείνη τη μέρα δεν μπορώ να σε βγάλω απ’ το μυαλό μου Σε ψάχνω παντού…

 

5.

26/2 αεροδρόμιο Μακεδονία, γύρω στις 12. Πέρασες μετά από μένα απ’ τον έλεγχο κι επειδή είχα καθυστερήσει να πάρω τα πράγματά μου και με είδες κάπως αγχωμένη, μου είπες πως κανείς δε βιάζεται να φύγει από ‘δω. Μου ‘μεινε το πονηρό χαμόγελό σου. Δυστυχώς, ήμουν οριακά για την πτήση μου και δεν μπόρεσα να σε δω στον χώρο αναμονής.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!