Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Παρασκευή 19/4, Ηράκλειο Κρήτης. Μπήκα μέσα στο αστικό λεωφορείο και σε ρώτησα τι ώρα είναι γιατί μου έκλεισε το κινητό από μπαταρία. Κατέβηκες στα ΚΤΕΛ στο λιμάνι. Ψηλός, μελαχρινός.

 

2.

27/4 Θεσσαλονίκη, Λαδάδικα, μαγαζί: Λούπινο. Περίπου στις 17:00 το απόγευμα! Ψηλός, με γαλανά μάτια κι υπέροχο χαμόγελο! Κοιταζόμασταν για πολλή ώρα, μέχρι που άρχισε να βρέχει κι έφυγες με την παρέα σου. Σε ψάχνω!

 

3.

Μ. Παρασκευή 26/4, μετρό για αεροδρόμιο. Μπήκαμε μαζί από Σύνταγμα γύρω στις 6 και κατεβήκαμε στο Ελ. Βενιζέλος. Σε βοήθησα με τη βαλίτσα σου και μ’ ευχαρίστησες μ’ ένα πολύ γλυκό χαμόγελο. Ελπίζω να σε ξαναδώ.

 

4.

Μ. Σάββατο, στο πρωινό λεωφορείο για Θεσσαλονίκη από Κηφισό. Καθόσουν μπροστά σου. Κάποια στιγμή πιάσαμε την κουβέντα. Σε λένε Κώστα κι είσαι 3ο έτος στο Μετσόβιο. Μου έγραψες τον αριθμό σου σ’ ένα χαρτάκι, αλλά μάλλον το έχασα. Θέλω να πιστεύω πως κάπως θα σε ξαναβρώ. Αθηνά.

 

5.

Μ. Τετάρτη 24/4, πλατεία Αριστοτέλους, κατά τις 2 το μεσημέρι. Καστανός, (πολύ) ψηλός, φορούσες μαύρη φόρμα κι ένα γκρι φούτερ με κουκούλα, μιλούσες στο τηλέφωνο κι έριχνες διαρκώς ματιές όσο περίμενα την παρέα μου. Φεύγοντας μου χαμογέλασες.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!