Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

27 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Σάββατο, παρουσιάστηκα στο Ναύπλιο. Σε εκείνη την έξοδο με την παρέα μου είδα μια παρέα, λογικά φοιτήτριες, τέσσερις-πέντε κοπέλες. Δεν παρατήρησα και πολύ τις άλλες, είχα καρφωθεί σε εκείνη. Δεν έχασα την ευκαιρία. Πήγα και την ρώτησα αν γνωρίζει πού είναι η καφετέρια «Ραντεβού», μου είπε, και τότε της είπα «Αύριο στις 7 να είσαι εκεί». Πάγωσαν. Εγώ έφυγα. Δυστυχώς, την επόμενη μέρα δεν μπόρεσα να βγω και δεν ξέρω καν αν πήγε. Εντάξει, έχει περάσει αρκετός καιρός, το ξέρω, αλλά έμενα με τρώει ακόμα. «Ποτέ μη λες ποτέ» δε λένε;

 

2.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, αλλά τώρα βρήκα το θάρρος να το γράψω. Σε είχα είδα Κυριακή 17/3 απόγευμα στο λεωφορείο που γυρνούσε στο κέντρο από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Ελπίζω μετά από τρεις μήνες να σε πετύχω κάπου.

 

3.

Πειραιάς 20 Απριλίου κι ώρα 7πμ, στο ίδιο πλοίο που πήγαινε για Σαντορίνη. Κοιταζόμασταν κι ήρθα να σε ρωτήσω αν πάμε στον ίδιο προορισμό, ώστε να εξασφαλίσω ότι θα μπω στο σωστό πλοίο. Εσύ πήγαινες Μύκονο, τελικά. Κανονικός σε ύψος, καροτί γένια (και μαλλιά, αν δεν απατώμαι) με έναν σάκο στο χέρι που ψαχνόσουν για να βρεις κι εσύ το σωστό πλοίο. Ήμασταν μαζί στο ταξίδι, αλλά δε σε είδα παρά μόνο όταν κατέβαινες για Μύκονο.

 

4.

Σάββατο 8/6, συναυλία Iggy Pop. Έψαχνα κάπου να σταθώ μες στο πλήθος για να δω τον Iggy, ώσπου έφθασα σε ‘σένα και τους φίλους σου. Εσύ, μελαχρινέ, με την μπλούζα friends(;) –ήταν και σκοτάδι– και το ωραίο backpack, που είχες τον Iggy Pop μέσα σου, να ξέρεις, μου πήρες τα μυαλά. Δεν έβλεπα το stage, ούτε την οθόνη, αλλά εσένα. Μετανιώνω που έφυγα απότομα και δε με χόρεψες στον ξέφρενο ρυθμό σου…

5.

Παρασκευή, 7/6 στο λεωφορείο για αεροδρόμιο Μακεδονία. Σε βοήθησα να ανεβάσεις τη βαλίτσα σου κι όταν φτάσαμε με ρώτησες αν έχεις πολύ θράσος αν μου ζητήσεις να στην κατεβάσω κιόλας. Κοκκινομάλλα, με ένα κόκκινο φόρεμα με λουλούδια. Σε ψάχνω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!