Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Πριν 3 χρόνια έπαιζαν τα παιδιά μας κάτω από το σπίτι μου. Άκουσα κλάματα και βγήκα στο μπαλκόνι να δω ποιος χτύπησε. Εκείνη την ώρα έφτανες κι εσύ. Χάιδεψες το παιδί σου και το φίλησες γλυκά. Πρώτη φορά στη ζωή μου ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Δεν ήξερα ποιος ήσουν. Μετά από έναν μήνα ξαναβρέθηκαν τα παιδιά μας και ήρθαν στο σπίτι μου να δούνε μαζί μπάλα. Ήρθες κι εσύ. Χτύπησες το κουδούνι και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήσουν στον χώρο μου μαζί με τον γείτονά μου που ήταν κουμπάρος σου. Από τότε δε σε έχω ξαναδεί. Έμαθα ποιος είσαι, Γιάννη, αλλά εσύ δεν έμαθες ποτέ ότι όλα αυτά τα χρόνια είσαι στο μυαλό μου. Βλέπεις, ο εγωισμός και η έκθεση δε μας επιτρέπουν να εκφραστούμε όπως θέλουμε και καμιά φορά χάνουμε.

 

2.

27/12, στις 21:06, μαζεμένη η παρέα σε σπίτι φιλικό και χτυπάει το κινητό μου με απόκρυψη. Γνώριμη φωνή μού τραγουδάει «ταξικό» από Χατζηφραγκέτα. Διάρκεια κλήσης 1 λεπτό. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και μου το έκλεισες! Εμφανίσου ξανά!

 

3.

01/02/2021. Ήσουν πριν μια εβδομάδα στο Ασβεστοχώρι με κόκκινο Motocross και κόκκινη στολή μαζί με άλλους συναθλητές σου και σταμάτησες μπροστά μας την ώρα που με την κολλητή μου είχαμε βγάλει τα σκυλάκια μας βόλτα. Σε ψάχνω!

 

 

4.

5/2, ώρα 20:15, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σταματημένη στο φανάρι με κατεύθυνση προς Αμπελόκηπους. Ήσουν στο διπλανό αμάξι. Μελαχρινός με μουσάκι. Κοιταχτήκαμε έντονα και μου έκλεισες το μάτι. Έχεις το πιο γλυκό χαμόγελο που έχω δει. Αν το δεις, κάνε like να σε βρω. Σε ψάχνω!

 

5.

Σε συνάντησα 3 φορές, το καλοκαίρι του ’19. Κάτω τούμπα, Θεσσαλονίκη. Ψηλός με καστανά σγουρά μαλλιά και μαυροφορεμένος. Τη δεύτερη φορά που σε πέτυχα με ρώτησες τι κάνω και δεν απάντησα. Σε χαιρέτησα μια τελευταία φορά πριν μπω στο μάρκετ και εσύ στο απέναντι ΟΠΑΠ. Είναι πολύ αργά για να σε βρω;