werthy

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Καθόμουν στο τέρμα της Αριστοτέλους Σάββατο 17/7 γύρω στις 20:15 και πέρασες εσύ από εκεί. Περπατούσες προς τα κάτω, μελαχρινός, λίγο μακρύ μαλλί κι ένα πουκάμισο κόκκινο με κάτι σχέδια. Εγώ χασμουριόμουν εκείνη την ώρα και σε πέτυχα να με κοιτάς κι απλώς κοιταζόμασταν για όση ώρα κατέβαινες. Σηκώθηκα να δω πού πας αλλά δίστασα να έρθω να σου μιλήσω, ναι έπρεπε. Ελπίζω να το δεις.

 

2.

16/07 στο μεσημεριανό πλοίο από Κυλλήνη για Κεφαλλονιά, καθόσουν έξω και διάβαζες το βιβλίο των Pillowfights Σχεδόν Σχέσεις (γι’ αυτό και σου μηνύω από εδώ, μάλλον διαβάζεις κι άρθρα). Καθόμουν απέναντι και σε χάζευα και μετανιώνω που δεν ήρθα να σου μιλήσω, μόνο ένα ευχαριστώ όταν μετακίνησες τα πόδια σου για να περάσω. Είμαι αυτός με το μπλε καπέλο και το χακί σορτς. Αν είσαι ακόμα στο νησί μας, άφησέ μου ένα σχόλιο να σε βρω!

 

3.

Τρίτη 13/7, ταξιδεύαμε μαζί με το πλοίο των 18:40 από Σαμοθράκη για Αλεξανδρούπολη. Καθόσουν στο δίπλα ακριβώς τραπέζι με την παρέα σου. Κάποια στιγμή πιάσαμε κουβέντα και με ρώτησες πόσες μέρες αντέξαμε στο ελεύθερο. Σου απάντησα 4 (κι αυτές με το ζόρι) και γέλασες γιατί εσείς είχατε ένα 10ημερο και με βαριά καρδιά αποφασίσατε να φύγετε. Είχες στη φωνή και στο βλέμμα σου κάτι γοητευτικό. Κρίμα που η κουβέντα μας έμεινε εκεί. Σε ποιο νησί θα συνεχίσεις το camping να ρθω να πούμε τα υπόλοιπα;

 

4.

Χαλκιδική, Φούρκα, 20/7. Άραζες στο Ζατερό κάτω στις ξαπλώστρες με δυο φίλες. Εγώ ήμουν στην προβλήτα με την παρέα μου. Κάποια στιγμή σου είπα να έρθετε να κάτσουμε όλοι μαζί αλλά δεν ήρθατε ποτέ. Δεν ξέρω γιατί έφαγα τέτοιο άκυρο αλλά θέλω σίγουρα να σε ξαναδώ και να σε γνωρίσω, ακόμη και φιλικά. Γι’ αρχή.

 

5.

Σαλόνικα παλπ. Δεν ήσουν πελάτης, ήσουν ο κούκλος σερβιτόρος με το τατού στο πόδι που κάθισε υπομονετικά και μας εξήγησε τις 200 μπίρες μέχρι να αποφασίσουμε ποια θα πάρουμε. Νομίζω σε λένε Χρήστο. Δεν μπορούσα όλο το βράδυ να πάρω το βλέμμα μου από πάνω σου όλο το βράδυ. Δεν είναι ότι δεν ξέρω πού να σε βρω αλλά λίγο κολλάω να έρθω να σου πω ότι μ’ αρέσεις.

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!