Article of the day:  Μάθε πώς να λες τα χαρτιά σε απλά κι εύκολα βήματα. Δες εδώ.

etsrdt

Μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο για να καταλάβουμε αν κάποιος μας φλερτάρει. Υπάρχουν βέβαια και οι φορές που το υποψιαζόμαστε αλλά θέλουμε ένα επιβεβαιωτικού τύπου σημάδι για να καλύψουμε και την εσωτερική μας ανασφάλεια. Κι υπάρχουν όντως σε μια επικοινωνία, κρυμμένα πίσω από τις λέξεις που σού απευθύνει. Ακολουθούν, λοιπόν, εφτά έμμεσα ερωτικά υπονοούμενα που δηλώνουν την έλξη που αισθάνεται γι’ εσένα.

 

1. «Έχεις κάτι που με κάνει να θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα»

Είναι η πρώτη εντύπωση που ωθεί τον άλλον να θέλει να σε γνωρίσει, όπως επίσης και το συναίσθημα που μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον ένα σου βλέμμα. Σε περικυκλώνει ένα είδος μυστηρίου στην αρχή του φλερτ καθώς έχεις πολλά σκοτεινά σημεία να ανακαλύψεις για τον άλλο, οπότε και το άλλο άτομο αισθάνεται πώς πρέπει να βρει έναν τρόπο για να σε ξεδιπλώσει. Αυτό ενισχύει τη θέληση για να μάθετε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Είναι ένα κίνητρο που δίνεται για να σε πλησιάσει.

 

2. «Όταν μιλάω μαζί σου νιώθω τέλεια»

Όχι μόνο το αισθάνεται αλλά δε φοβάται και να σου το δηλώσει ελεύθερα, χωρίς αναστολές. Μαζί σου η επικοινωνία κυλάει μ’ έναν τρόπο φυσικό, δίχως να φιλτράρετε τι θα πείτε ο ένας στον άλλον. Μπορείτε κι οι δύο να είστε ο εαυτός σας, να είστε άνετοι κι αυτό είναι μια μικρή νίκη για τους δυο. Σου ανοίγεται κι αισθάνεται ότι μπορεί να μοιραστεί μαζί σου πράγματα για τα οποία δε φοβάται μήπως παρεξηγήσεις την πρόθεση ή την ουσία τους.

 

 

3. «Μίλα μου γι’ εσένα»

Κλασική και κλεμμένη ατάκα, καθώς και χρησιμοποιημένη πολλές φορές. Ωστόσο, περιέχει μια δόση χιούμορ γιατί προφανώς θέλει με κάποιον τρόπο να ρίξει τις άμυνές σου και να νιώσεις άνετα. Μπορεί να μην ενθουσιαζόμαστε με τέτοιου είδους ατάκες καθώς παραμένουν χιλιοειπωμένες, αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι ενδιαφέρεται κι επιθυμεί να μάθει περισσότερα πράγματα γι’ εσένα. Δεν αρκούν τα συνηθισμένα κι επιδιώκει να γνωρίσει και πιο προσωπικές σου πτυχές.

 

4. «Σε πειράζω γιατί θέλω να σε βλέπω να γελάς»

Μιλάτε, συνεχώς σε πειράζει και χρησιμοποιεί το χιούμορ σε κάθε προοπτική που βρίσκει. Δεν οφείλεται στην πιθανή αμηχανία, αλλά στο γεγονός ότι θέλει να δείξει τον χαρακτήρα που κρύβει. Κυρίως όμως θέλει να ακούει το γέλιο σου, αλλά να παίρνει και την επιβεβαίωση ότι βρίσκεις το χιούμορ που κάνει ενδιαφέρον. Ενδεχομένως όμως να είναι κι ένα στοιχείο εντυπωσιασμού. Σίγουρα σε φλερτάρει και προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να κερδίσει την εύνοιά σου.

 

5. «Σε κοιτάζω και χαμογελάω αυθόρμητα»

Βγαίνει αβίαστα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εσύ κάτι απαραίτητα. Ίσως οφείλεται σε αυτό που εκπέμπεις κι είναι σε θέση να διακρίνει. Περνάει όμορφα μαζί σου και δεν μπορεί να το κρύψει, αλλά το κυριότερο, δε θέλει να το κάνει. Βλέπει στο πρόσωπό σου κάτι που προκαλεί τον θαυμασμό και τον ενθουσιασμό για εσένα. Χαμογελάει και μπορείς να δεις αυτή τη λάμψη που ακτινοβολεί. Θέλει να βρίσκεται δίπλα σου γιατί στο πλευρό σου αισθάνεται μοναδικά. Αν σου το πει αυτό, λοιπόν, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

 

6. «Μου αρέσει όταν βρίσκεσαι κοντά μου»

Έχεις κάνει αισθητή την παρουσία σου κι έχει γίνει, όχι απλώς καλοδεχούμενη, αλλά και σχεδόν απαραίτητη. Θέλει χρόνο μαζί σου και το απολαμβάνει. Δε διστάζει να σου το πει, διεκδικώντας και λίγο ακόμη. Άλλωστε αν κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που θέλουν ο ένας τον άλλο, είναι ότι ο χρόνος ποτέ δε φτάνει και πως η παρουσία του ενός σε έναν χώρο τραβάει αυτόματα και τον άλλο κοντά.

 

7. «Μπλέξαμε»

Στο τέλος της συνάντησής σας κλείνει με αυτή τη φράση. Σου λέει μ’ έναν έμμεσο τρόπο όσα σκέφτεται. Έχει συνειδητοποιήσει απ’ όλη τη συζήτηση ότι δεν πρόκειται για μια τυχαία γνωριμία. Σου δείχνει, επίσης, με τον τρόπο αυτό, ότι ανέτρεψες κάποια δεδομένα που δεν είχε κατά νου. Και δίχως φόβο σου αποκαλύπτει τα συναισθήματά του, κρύβοντας όμως ταυτόχρονα και τα πολλά σιρόπια. Δε σε φλερτάρει απλώς, σου δηλώνει ότι αν το θέλεις κι εσύ, θα υπάρχει συνέχεια στη σχέση σας.

 

 

Συντάκτης: Μελίνα Κοσμίδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου