Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Ραβασάκια | Μυστική Αποστολή


€5,00

-----

 

1.

18/08 Antico cafe, Αργοστόλι, μεσημεράκι σε πέτυχα, ήμουν απέναντι στο βιβλιοπωλείο και χάζεψα όταν σε είδα. Φορούσες χακί ραντάκι και μπλε γυαλιά ηλίου, με ένα χαμόγελο τόσο λαμπερό που με έκανε να ξεχάσω τι ήθελα να πάρω στο βιβλιοπωλείο. Είμαι η κοπέλα με το καπέλο-καβουράκι που μου έφυγε κατά πάνω σου, που είχε έρθει στο δίπλα τραπέζι.

 

2.

16/08, στο LVK στη Στούπα, φορούσες κίτρινο μαγιό κι έδινες παραγγελία για κοκτέιλ φυσικού χυμού όταν σε είδα. Ήρθα δίπλα σου και στάθηκα να παραγγείλω, με κοίταξες και χαμογέλασες. Είμαι αυτός με τη μαύρη βερμούδα και και το κινέζικο σύμβολο τατουάζ στη μέση. Κόλλησα με το χαμόγελό σου. Γράψε κάτι εδώ να βρω το προφίλ σου να τα πούμε σωστά κι από κοντά.

 

3.

Τετάρτη 18/8 γύρω στις 11 και κάτι το βράδυ στη Χαλκίδα! Ήμουν με το αμάξι -μαύρο Μερτσέντες- κι εσύ με μηχανή. Φορούσες κράνος και το σακάκι της μηχανής! Πέρασα από μπροστά σου και κοιταχτήκαμε, μέχρι που στο φανάρι με πέρασες. Πήγες, γύρισες κι εφτασες σχεδόν δίπλα μου, έπαιξες τα φώτα ενώ με κοιτούσες (αυτά τα μάτια σου). Σε κοίταξα και σου χαμογέλασα! Εύχομαι να σε ξαναδώ.

 

4.

19/8 Στο καράβι που επέστρεφε από Ίο για Πειραιά. Ήσουν με 3 φίλες σου και κοιμόσασταν σχεδόν σε όλη τη διαδρομή. Κάποια στιγμή σηκώθηκες και πήγες να πάρεις από τη βαλίτσα σου μια ζακέτα. Έπαθα πλάκα με το πόσο πανέμορφη ήσουν, δεν έχω ξαναδεί κορίτσι σαν εσένα ποτέ μου. Όταν σηκωθήκαμε για να φύγουμε είπα πως θα σου μιλήσω αλλά σε έχασα από προσώπου γης λες κι εξαφανίστηκες. Πώς μπορώ να σε βρω;

 

5.

17/8 ανεβήκαμε στο blue star Mykonos σχεδόν στις 23:30, στον Άγιο Κήρυκο. Καθόσουν στο μπροστινό σαλόνι στα στρογγυλά τραπέζια με δυο φίλες σου κι επειδή ήταν όλα γεμάτα, ήρθα κι εγώ με την παρέα μου και κάτσαμε μαζί σας. Μου είπες πως ανεβήκατε από Σύρο, πιάσαμε λίγο την κουβέντα αλλά μας πήρε και τους δυο ο ύπνος γρήγορα. Μαριαλένα αν το δεις άσε ένα στίγμα, θέλω πολύ να πιούμε εκείνον τον καφέ που λέγαμε μόλις γυρίσουμε Αθήνα!

 

6.
Παρασκευή 20/8 στα τρένα της Λάρισας στις 12 παρά το πρωί. Καθόμασταν μόνοι σε διπλανά τραπέζια στο mikel κ μου ζήτησες να προσέξω τα πράγματα σου για να πας τουαλέτα. Εγώ σου είπα ευχαρίστως κ συνέχισα να γράφω στον υπολογιστή μου. Ήρθες κ έφυγες για Θεσσαλονίκη. Έκανα το λάθος να μην σου ξεκινήσω συζήτηση. Θέλω απλά να ξαναδώ αυτό το χαμόγελο, τι θα έλεγες να κεράσω ένα καφεδακι;

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!