Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας (ή μη) ενός φλερτ κρύβεται περίτεχνα στην έκθεση απέναντι σε έναν άγνωστο άνθρωπο, ο οποίος μας προκαλεί άγχος, κάνει την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά και προκαλεί έκρηξη φερομονών στον εγκέφαλό μας. Και πιο συγκεκριμένα, στο πόσο δίνουμε και πόσο μαζεύουμε το σχοινί στην αρχή της σχέσης.

 

Βρες εδώ 300 πρακτικά tips 

για να φτάσεις στην καλύτερή σου εκδοχή!

 

Γενικώς μια καλή πρακτική για να προσεγγίζουμε έναν άνθρωπο και να δίνουμε χώρο να αναπτυχθούν συναισθήματα, χωρίς να υπερφορτώνουμε με ενδιαφέρον τον άλλον είναι το σχήμα δράσης και παύσης. Πρακτικά αυτό σημαίνει να ενεργούμε όταν το νιώθουμε, αλλά να μπορούμε να αναγνωρίζουμε πότε η συμπεριφορά μας είναι αναμενόμενη και καταντά συνήθεια. Αυτή η εναλλαγή δε συνεπάγεται να βάζουμε τον άλλον άνθρωπο σε μια στρατηγική, γιατί οι στρατηγικές στον έρωτα είναι παιδαριώδεις. Σημαίνει να αφήνουμε τον χρόνο να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η κάθε αντίδραση να βγαίνει φυσικά, να μη γίνεται συνήθεια και να χάνει τη σημασία του το φλερτ. Παρατηρούμε πώς λειτουργούμε στη ζωή μας γενικά στον τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς μας κι αναγνωρίζουμε με ποιο ρυθμό το κάνουμε αυτό. Σημειώνουμε και δίνουμε σημασία στο πόσο συχνά επικοινωνούμε με κάποιον που δεν είμαστε ερωτευμένοι.

 

Αυτή η συχνότητα είναι ο οδηγός μας, όταν θέλουμε να στείλουμε άπειρα μηνύματα και να μιλήσουμε 5 ώρες στο τηλέφωνο. Η παύση δε μένει για μεγάλο διάστημα γιατί μπορεί να δημιουργήσει το αντίθετο αποτέλεσμα, αλλά θυμόμαστε συνέχεια πώς επικοινωνούμε όταν δεν είμαστε ερωτευμένοι. Μόλις ο άλλος άνθρωπος πάρει μια ανάσα, ξαναδρούμε και συνεχίζουμε. Μέχρι να γίνει ένας φυσικός κι αβίαστος τρόπος επικοινωνίας.

 

Βρες εδώ το νέο e-book του pillowfights και φτιάξε τη ζωή σου όπως ακριβώς τη θες!

Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις!

Κατέβασέ το τώρα για όλες τις συσκευές σου!