Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1. Σε είδα στο Αερικό, στη Μακρινίτσα Πηλίου, Κυριακή 27/11. Καθόσουν με μια μεγάλη παρέα στο κεντρικό τραπέζι και κόλλησα να σου μιλήσω επειδή δεν ήξερα αν είχες σχέση με κάποιον από τους υπόλοιπους. Φορούσες ένα πορτοκαλί ζιβάγκο και τζιν και μπότες.

 

2. Καθόσουν Λευκό με δυο φίλες σου στις 3/12 γύρω στις 7 το απόγευμα. Φορούσες ένα λευκό μπουφάν με κουκούλα και κρατούσατε κάτι καφέδες στο χέρι. Έχεις τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει. Ποια είσαι;

 

 

3. Πόρτο Ρίο Casino and Hotel, 04/12. Δεν ξέρω αν είσαι καθηγήτρια ή αν συνόδευες κάποιο αδελφάκι σου μέσα στο μπουλούκι παιδιών που είχες γύρω σου αλλά μόλις σε είδα και με κοίταξες έπαθα την πλάκα μου. Είμαι ο τύπος που πέρασε δίπλα σας έξω και όταν σήκωσες το βλέμμα σου σου χαμογέλασα. Πού θα σε βρω να ευχηθώ καλά αποτελέσματα;

 

4. Κατέβηκες στη στάση Μοναστηράκι. Έτρεχες, έπεσες πάνω μου και σου έπεσαν κάτι βιβλία. Είσαι ψηλός και φορούσε γυαλιά. Αυτό έγινε την Κυριακή 4/12 κατά τις 3 το μεσημέρι. Μου χαμογέλασες και ζήτησες συγγνώμη. Θες να πιούμε έναν καφέ;

 

5. Θεσσαλονίκη, Le Jardin. Είσαι η σερβιτόρα που έφερε τους καφέδες και γνωριστήκαμε προχθές που ήρθα με την παρέα μου. Σε λένε Ελένη. Μου είπες πως δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα γιατί είσαι εν ώρα εργασίας. Πάτα ένα λάικ εδώ, να σε προσθέσω έστω στο fb.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!