3%cf%8445%ce%b865%cf%854

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Παρασκευή 5/5 βράδυ, καθόσουν με τις φίλες σου έξω από τα kfc στο outlet της Θεσσαλονίκης και περιμένατε την παραγγελία σας. Μου άρεσε πολύ όλη σου η παρουσία κι όταν σου έπεσαν οι πατάτες που κρατούσες δε θα μπορούσα να μη σου δώσω τις δικές μου από τη στιγμή που είχαμε πιάσει κουβέντα. Δεν τις δέχτηκες, αλλά ήλπιζα να το κάνεις. Ντράπηκα και δε σε ρώτησα Instagram αλλά να ξέρεις πως σε ψάχνω.

 

2.

Σάββατο 6/5, αργά το βράδυ, γύρω στις 12. Έπινες negroni στο Vogatsikou 3 στη Θεσσαλονίκη, καθόσουν με δύο φίλους σου στο μπαρ, στη γωνία. Κοιταζόμασταν συχνά (ή έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε). Βγήκες για τσιγάρο, μετά από μισό λεπτό βγήκα κι εγώ μπας και γνωριστούμε, αλλά μιλούσες ήδη με μια κοπέλα. Εντάξει, φιλικό μου φάνηκε, αλλά και πάλι δε θα έπαιρνα το θάρρος να μιλήσω πρώτη. Έφυγα από το μαγαζί μετά από ένα τέταρτο, ξανακοιταχτήκαμε πιο έντονα αυτή τη φορά. Αν δεν έπαιζε κάτι με την άλλη κοπέλα, ελπίζω να το δεις και να στείλεις.

 

3.

Κυριακή 7/5, περίπου στις 9 ήσουν στο Che στον Πειραιά με τις φίλες σου και πίνατε cocktails. Μαγεύτηκα από την παρουσία σου, το χιούμορ σου και τις ατακάρες σου. Φορούσες ένα μπλε φουστάνι κι είχες τα μαλλιά σου λυτά. Καθόμουν στο διπλανό τραπέζι με έναν φίλο μου και φορούσα τζιν και μπλε μπλούζα. Σίγουρα με θυμάσαι γιατί γέλασα δυνατά με πολλά αστεία σου και με κοίταξες όλες τις φορές χαμογελώντας. Δεν τόλμησα να σου πιάσω την κουβέντα αλλά το έχω μετανιώσει απίστευτα. Ελπίζω να σε βρω εδώ.

 

4.

Kυριακή 7/5 ώρα 20:15, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σταματημένος στο φανάρι με κατεύθυνση προς Αμπελόκηπους. Ήσουν στο διπλανό αμάξι. Μελαχρινός με μουσάκι. Κοιταχτήκαμε έντονα και μου έκλεισες το μάτι. Έχεις το πιο υπέροχο χαμόγελο που έχω δει. Αν το δεις, κάνε like να σε βρω. Σε ψάχνω!

 

5.

Είσαι μια απίστευτη τύπισσα με καστανό μαλλί, φοβερό στιλ, έτσι κάπως μποέμ, που δουλεύει σε εκείνο το γωνιακό τεράστιο φαρμακείο στην πλατεία της Θέρμης. Κάθε πρωί παίρνουμε μαζί το 36 και σε βλέπω να πηγαίνεις στη δουλειά και κάθε πρωί λέω ότι θα σου μιλήσω αλλά δεν τολμάω. Όμως, εδώ και περίπου δυο εβδομάδες σε έχω χάσει, δεν ξέρω αν σταμάτησες τη δουλειά, αλλά πρέπει να σε ξαναδώ! Κάνε την αρχή θα πεθάνω αν δε μάθω πώς να σε βω.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!