Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Με το χαμόγελό σου έκανες φωλιά στο μυαλό μου από τις 01/06 που σε είδα πάλι μετά από καιρό στο κέντρο του νησιού. Με κοίταξες και σε κοίταξα. Είσαι τόοοσο γλυκούλης! Είχα κόκκινο κραγιόν. Βρες με!

 

2.

4/6/2023 σε είδα στην παραλιακή με ένα όπελ. Ήσουν συνοδηγός με οδηγό έναν φίλο σου, με κοίταξες πολλές φορές σ’ ένα φανάρι και μετά στο επόμενο, κάτι μου έδειξες στο κινητό αλλά σε έχασα και δεν το διάβασα ποτέ! Σε ψάχνω!

 

3.

Κυριακή 11/6, στην περιοχή Τραστέβερε της Ρώμης. Περπατούσα με τον κολλητό μου στα σοκάκια, το ίδιο κι εσύ με την παρέα σου. Ακούσαμε ελληνική ομιλία κι έτσι σας προσεγγίσαμε με την κλασική ατάκα “Έλληνες;”. Ανταλλάξαμε λιγοστές κουβέντες και μετά χαιρετηθήκαμε. Δειλιάσαμε να προτείνουμε να συνεχίσουμε τη νύχτα ως μια παρέα και δε σκεφτήκαμε να ανταλλάξουμε έστω προφίλ στα σοσιαλ. Ελπίζω να το διαβάσετε και να σας βρούμε, βασικά εσένα να βρούμε.

 

 

4.

Σάββατο 10/06, δίναμε Proficiency στο 1ο Γυμνάσιο του Κιλκίς. Άργησες να έρθεις στην αίθουσα, όταν μπήκες καθόμασταν ήδη όλοι στη θέση μας, φορούσες κόκκινο πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Μου άρεσες πολύ, δεν κατάφερα όμως να σου μιλήσω επειδή έφυγες μισή ώρα πριν παραδώσω το γραπτό μου και δεν μπορούσα να μάθω πώς σε λένε, άκουσα μόνο κάποιον να σε λέει Σοφία αλλά αυτό δεν είναι και πολύ βοηθητικό. Ήμασταν οι μοναδικοί ενήλικες στην αίθουσα, καθόμουν στη διπλανή σειρά από εσένα, ένα θρανίο πίσω. Αν το δεις στείλε.

 

5.

Θεσσαλονίκη, Σαββατάκι στον Ήλιο έπινες μπίρα με δυο φίλους σου και μιλούσατε για πολιτικά. Είχες κοκκινίσει ολόκληρος γιατί διαφωνούσατε, παρέμενες όμως τρελό μωρό και μπορώ να πω πως μου άρεσαν πολύ οι απόψεις σου και θέλω να τα πούμε κι οι δυο μας. Πώς θα γίνει να σε ξανασυναντήσω;

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!