Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

 

1.

Πετούσαμε μαζί από Ηρακλειο Κρήτης για Αθήνα Κυριακή 31/3 με Sky express κι αριθμό πτήσης CQ213. Μελαχρινός, αδύνατος, φορούσες μαύρα, ήσουν μόνος σου και κρατούσες ένα μικρό τσαντάκι. Κοιταχτήκαμε κάποιες φορές, αλλά σε έχασα όταν περίμενες για να πάρεις τις αποσκευές σου από το σημείο παραλαβής.

 

2.

Σε γνώρισα στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι κι ήσουν ο πιο γλυκός Κεν! Πρώτη φορά σε είδα έξω από το Κάραβελ το Σάββατο, που «Δεν το’ χες» να βρεις την παρέα σου. Σε βοηθήσαμε με τη φίλη μου (πηγαίναμε κι εμείς στο ίδιο μαγαζί) και χωριστήκαμε. Μετά από κάμποσες ώρες βρεθήκαμε και πάλι στην πλατεία όπου αρχίσαμε να μιλάμε, μέχρι που πήγε 8.00 το πρωί. Ξαναχωριστήκαμε χωρίς να ανταλλάξουμε κινητά ή social media. Την Κυριακή δε σε πέτυχα πουθενά, μέχρι να πω στην κολλητή μου να πάμε στο σημείο όπου σε βρήκα και την προηγούμενη. Και σε ξαναείδα. Και χαιρετηθήκαμε για τελευταία φορά. Το μόνο που ξέρω για σένα είναι ότι σε λένε Νίκο (μάλλον), σπουδάζεις κινηματογράφο και θες να ασχοληθείς με animation. Α! Κι ασχολείσαι και με την πυγμαχία.

Αν το διαβάζεις σχολίασε από κάτω, σε ψάχνω!

ΥΓ.: Ήσουν όντως ο πιο γλυκός Κεν.

 

3.

Μέρος Καλαμάτα. Σε μια καφετέρια μεσημέρι προς απόγευμα. Σάββατο (23/03) ήταν ένας τύπος, ο οποίος φορούσε ρούχα στρατού, σχετικά ψηλός, γυμνασμένος, μελαχρινός με μουστάκι, ωραίο χαμόγελο κι είχε δύο τατουάζ, ένα στο δεξί χέρι και ένα στον λαιμό (δεξιά μεριά). Κοιταζόμασταν συνέχεια καθ’ όλη τη διάρκεια που μιλούσε στο τηλέφωνο, αλλά κι όταν κάθισε στο τραπέζι. Ήταν με δύο φίλους του.

 

4.

Τετάρτη 3 Απριλίου 12:00 παρά το μεσημέρι ήρθες σε συνοικιακό καφέ στον Κορυδαλλό. Ψηλός, γαλανά μάτια, ξυρισμένο κεφάλι, κράνος στο χέρι, απίστευτα ευγενικός. Σου έφτιαξα 1 fr. espresso μέτριο κι ένα νεράκι. Ίσως πρώτη φορά σκέφτηκα να πω κάτι αλλά σκάλωσα. Σε ψάχνω; Σε ψάχνω.

 

5.

Σε είδα στο ΧΗ.ΜΑ στον Άλιμο, Σάββατο βράδυ. Ήσουν με τους φίλους σου. Φορούσες τζιν παντελόνι και σιέλ μπλούζα η οποία τόνιζε τα υπέροχα μπλε μάτια σου. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν αρκετές φορές και νομίζω σκόπιμα κι από την πλευρά σου. Δίστασα να σου μιλήσω όπως ίσως κι εσύ. Ελπίζω να σε βρω από ‘δω, λένε πως γίνεται δουλίτσα!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!
Καλούς έρωτες!