Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;
Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Βόλος , στο ανοικτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη στις 20/7 … ήσουν με τον θίασο που παρουσίαζε την Λίμνη των κύκνων . Σε λένε Μάριο , σου έφτιαξα καφέ … σχόλασα και δεν πρόλαβα να σε χαιρετίσω!

 

2.

Μέσα Ιουνίου στην Κομοτηνή σε πετύχαινα σχεδόν κάθε μέρα, είτε στην πλατεία, είτε στην Βενιζέλου και με κοιτούσες πολύ έντονα, μάλλον θα ήταν επειδή κάθε φορά που σε έβλεπα , χαχανίζαμε εγώ και η κολλητή μου σαν μικρά παιδιά.. 24 Ιουνίου στην συναυλία του Χαρούλη στο Φανάρι ήταν η επόμενη συνάντηση που μας επιφύλασσε η μοίρα …Ναί εγώ είμαι η κοπέλα που στεκόταν από μπροστά σου και είχε πιεί όλες τις μπύρες του κόσμου και τραγουδούσε πιο δυνατά από τον Χαρούλη… Τα γεγονότα επαναλήφθηκαν και πάλι την τελευταία μέρα του φεστιβάλ στην συναυλία του Αγγελάκα και του Θ. Παπακωνσταντίνου … Ακόμαα θυμάμαι με πόσο πάθος τραγουδούσες τον Πεχλιβάνη…Σε ψάχνω να ακούσουμε μαζί μουσική και να ανακαλύψουμε τι άλλα κοινα μπορεί να έχουμε… – Ν

 

3.

Χαλκιδική, Ιούλιος ’16
Εσύ ο ολίγον ξανθός ντελιβεράς με τα θαλασσινά μάτια γεμάτα υποσχέσεις ταρακούνησες την ψυχούλα μου και έκανες κάθε κύτταρο του κορμιού μου να ανατριχιάσει όμορφα. Ξοδέψαμε αρκετά παραγγέλνοντας συνεχώς και ελπίζοντας να είσαι εσύ ο τυχερός που θα μας τα φέρει. Μιλήσαμε και δυο τρεις φορές μέσω facebook μα μάλλον δε μου ήταν αρκετό. Θα ήθελα να τα πούμε χωρίς να μας εμποδίζει καμία οθόνη και να γνωρίσω από κοντά το χαοτικό μυαλό σου. Α, είμαι και λίγο περίεργη να μάθω τι λέει το τατουάζ στο χέρι σου. Μην με αφήσεις με την απορία. Ε.

 

4. 

Σε είδα στο μετρό. Φορούσες γαλάζιο πουκάμισο, μπλε γραβάτα και τσάντα στην πλάτη. Είσαι μελαχρινός με πράσινα μάτια και κατέβηκες Εθνική Άμυνα! Διάβασα ότι σε λένε Νικήτα στο ταμπελάκι που είχες στο πουκάμισο σου και είσαι στρατιώτης μάλλον….Προσπαθώ να σε ξαναπετύχω από τότε αλλα μάταια…Ελπίζω να με βρεις εσύ!!!!
Η αεροσυνοδός σου!!!

 

5.

Μπήκα στο μαγαζί σου, με κοίταξες σε κοίταξα τόσο έντονα, αρχίσαμε να μιλάμε και εγώ ένιωθα κάτι τόσο παράξενο αλλά και τόσο ωραίο ταυτόχρονα. Ξαναπέρασα με χαιρέτησες, μου χαμογέλασες ανταλλάξαμε δύο κουβέντες πάλι και την τέταρτη φορά που μιλήσαμε έμαθα το όνομα σου. Νίκος. Δεν σε έχω βγάλει από το μυαλό μου από εκείνο το καλοκαίρι. Κάθε φορά που λέμε ένα γεια μέχρι και τώρα μου κόβονται τα πόδια. Έχεις κάτι. Δεν σε ξέρω πάρα μόνο το όνομα σου αλλά θέλω να μάθω τα πάντα για σένα.. Γίνεται να είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις; Τ.

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του pillowfights.gr δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρούν!

Καλούς έρωτες!