Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;
Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Κατέβαινες στη Σύρο Σάββατο 30/7 και ώρα 11:30. Έτρεξα και σε ρώτησα πώς σε λένε, μου λες Ελένη, αλλά είχα αφήσει τα πράγματά μου και σε έχασα. Σε πρόλαβα ξανά στις σκάλες πριν κατέβεις και σου είπα ότι δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω. Σε ρώτησα αν έχεις facebook, αλλά μου είπες όχι κι έφυγα -μάλλον σε τρόμαξα. Φορούσες ένα μαύρο φόρεμα, μελαχρινή με κόκκινο κραγιόν, κόκκινα βαμμένα νύχια, ελαφρώς ροζ τσαντάκι κι αν θυμάμαι καλά πράσινη βαλίτσα. Θέλω να σε γνωρίσω, ήσουν πανέμορφη με δυο υπέροχα μάτια που έλαμπαν σαν μικρού παιδιού και θα μετανιώνω συνεχώς που δε σου μίλησα νωρίτερα.

 

2.

Ήσουν με μια φίλη σου στο φεστιβάλ της Αρβανίτσας Ιούλιος 2016. Προσπαθούσα να βγάλω μια selfie με έναν φίλο μου, αλλά δεν μπορούσα -μια τελευταία την κατάφερα. Όταν μετά από μέρες είδα τις φωτογραφίες, είδα ότι σε όλες έκανες σχέδια και στην τελευταία που την κατάφερα, εσύ το γιόρταζες. Σε ψάχνω!

 

3.

Καλησπέρα! Να ενημερώσω πως πολύ πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά (μάτια, όνομα, στρατιώτης) και παρ’ όλο που ούτε εγώ έχω κάποιο άμεσο μέσο επικοινωνίας μαζί του, ξέρω κάποια έξτρα πράγματα γι’ αυτόν που ίσως βοηθήσουν στην εύρεσή του. Έχει καταγωγή από Ουκρανία, είναι στρατιώτης στη Θήβα τώρα –στις ειδικές δυνάμεις νομίζω– και στην άδειά του είχε πάει στα Αστέρια της Χαλκίδας όπου και γνωριστήκαμε. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο ώστε να τον βρει η κοπέλα. Έχει απίστευτο χιούμορ κι είναι όντως πολύ ωραίος.

 

4.

Πλατεία Συντάγματος 4/8 μεσημέρι. Έτρωγες καλαμπόκι και φορούσες παρεό, φαινόταν ότι μόλις είχες γυρίσει από θάλασσα και περίμενες να έρθει κάποιος να σε πάρει με αμάξι. Πέρασα με τον κολλητό μου που δυστυχώς βιαζόταν και δεν πρόλαβα να σου μιλήσω. Γύρισα όμως το κεφάλι μου και σε κοίταξα κι αν δε με γελούν τα μάτια μου, με κοιτούσες κι εσύ.

 

5.

Σε ψάχνω κάθε καλοκαίρι εδώ και 8 χρόνια στη Σαντορίνη. Το 2008 μετά από ένα ξενύχτι στην Περίσσα βλέπαμε τ’ αστέρια ολόκληρη τη νύχτα και δε θα ξεχάσω ποτέ πόσο με ανατρίχιαζε το άγγιγμά σου. Ξέρω μόνο ένα Νίκος κι ας έχω φάει τον κόσμο να μάθω περισσότερα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρούν!

Καλούς έρωτες!