Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

1.

Την Κυριακή 28 Απριλίου το μεσημέρι στη στάση Κάτω Πατήσια του ηλεκτρικού, με βοήθησες να ανεβάσω την 100 κιλά βαλίτσα μου από τις σκάλες και δεν πρόλαβα να μάθω ούτε το όνομά σου, γιατί ντράπηκα. Σε ψάχνω.

 

2.

Γνωριστήκαμε στις 7 Μαΐου στη Χαλκιδική στο cabana beach club. Σου άρπαξα τη θέση του καναπέ έκανα χώρο να κάτσεις, σε ρώτησα πώς σε λένε κι εσύ το ίδιο. Ήσουν φρέσκο χωρισμένη κι απογοητευμένη, προδομένη από μια προηγούμενη σχέση που έκανες πολλά χιλιόμετρα γι’ αυτή.
Στη συνέχεια, είχαμε μια όμορφη κουβέντα αλλά βιαζότανε η φίλη σου να φύγετε και θόλωσα, οπότε ξέχασα να σε ρωτήσω έστω ινσταγκραμ για να ξανά επικοινωνήσω μαζί σου.

Ήσουν από Θεσσαλονίκη και φορούσες ένα λινό ασορτί με περίεργα χρώματα, ενώ ειχες και κοτσίδες τα μαλλιά.

 

3.

Τετάρτη 08/05 @ Πλ.Υμηττού στο Peace of Mind. Κατά τη 13:00 το μεσημέρι έφτασες με τη φίλη σου. Καθίσατε στον πάνω όροφο στο μεγάλο τραπέζι. Φορούσες ένα μαύρο φόρεμα κι είχες σκουλαρίκι στη μύτη.Απ’ τη στιγμή που σε αντίκρισα, δεν έχω πάψει λεπτό να σε σκέφτομαι.
Τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν αρκετές φορές, αλλά κανείς δεν έκανε την κίνηση κι έτσι σε έχασα. Από τότε σκέφτομαι το λάθος που δεν ήρθα να σε γνωρίσω. Ελπίζω να σε βρω και να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε. Πιστεύω πως είσαι από τα μέρη μου και θα πηγαίνω κάθε μέρα μέχρι να σε πετύχω ξανά.

 

4.

Παρασκευή 10 Μαΐου, περίπου 1:00 το μεσημέρι κοντά στο μετρό των Αμπελοκήπων. Ψιλοέβρεχε και φυσούσε. Μιλούσα στο τηλέφωνο και προσπαθούσα να κρατήσω το φόρεμά μου για να μην το πάρει ο αέρας. Μου γλιστράει το κινητό και πέφτει κάτω από ένα αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να το φτάσω. Προθυμοποιήθηκες να με βοηθήσεις και μου έπιασες το κινητό. Σε ευχαρίστησα αλλά δεν πρόλαβα να ζητήσω καν το όνομά σου. Έτρεχα να προλάβω έναν γάμο. Μελαχρινός με πυκνά μαλλιά κι ένα καφέ backpack. Σε παρακαλώ εμφανίσου, έστω για έναν καφέ.

 

5.

Επιστροφή από Τήνο με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Καθόσουν ακριβώς απέναντι μου, κοιτούσαμε και οι δυο το παράθυρο και ρίχναμε κλεφτές ματιές. Μου φάνηκες λίγο μεγαλύτερος όμως θα ήθελα να σε ξαναδώ!

Με την ελπίδα ότι θα το δεις.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!
Καλούς έρωτες!