Ξυπνάω πρωί-πρωί κατά τις 3 και βλέπω μήνυμα: Μπορείς να μιλήσεις; Να σε πάρω λίγο; Όπα ρε φίλε. Καταρχάς από μπροστά η από πίσω; Και στο καπάκια: Εγώ τελείωσα. Θα πάμε για καφέ; Εγώ δεν τελείωσα, θέλω άλλα 3 λεπτά. Βγαίνω στο μπαλκόνι, και ακούω από το διπλανό διαμέρισμα: «ναι, ναι…τον πήρα» Ποιον πήρες μωρή ακριβώς; Και κάπως έτσι χιλιοεπιβεβαίωσα το έμφυτο ταλέντο μου και είπα να εμφυχύσω γενναιόδωρα λίγη γνώση και σε σας.

Tαλέντο λίγων και καλών, να σκέφτονται με ένα ιδιαίτερο-ερεθιστικό τρόπο, κοινώς dirty mind κάτι που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από την προστυχιά, και την χαιρετάει με σήματα καπνού.

Εσείς που σνομπάρετε όλα εμάς τα βρώμικα μυαλά, keep deep in mind ότι έχουμε μία κλάση ευφυΐας περισσότερο από την δική σας. Γιατί απλά το μυαλό μας σκέφτεται διπλά. Σε μία καθημερινή συζήτηση, ένας κοινός θνητός σκέφτεται με μόνο ένα τρόπο, ένας dirty mind, με δύο. Την απάντηση που δίνει, και αυτή που θα ήθελε να δώσει. Είναι σαν όλοι εμείς να μιλάμε με 2 γλώσσες, η μία είναι η ελληνική και η άλλη, ας την ονομάσουμε kinky greek.

Οι συζητήσεις παίρνουν άλλη τροπή, βλέπεις τον κόσμο με άλλο μάτι ρε παιδάκι μου, ακόμα και τα καθημερινά αντικείμενα, όπως το χερούλι της πόρτας, το κοντάρι της σκούπας, το τηλεκοντρόλ, η χτένα, το μπουκάλι…όλα παίρνουν μία άλλη, διπλή, διάσταση στα μάτια σου.

Ένας dirty mind ξέρει πολύ καλά πως ακόμα και αν δεν εξεφράζει το υπονοούμενο που του έρχεται απειλητικά στο στόμα, και θέλει να σκίσει το λάρυγγα και τον οισοφάγο για να βγει, ότι το μυαλό του το σκέφτεται αστραπιαία, σχεδόν αυτόματα. Γίνεται πόλεμος μέχρι να το εξεφράσει. Του ξεσκίζει τη γλώσσα μέχρι να το ρίξει στην μούρη του άλλου. Ε, και δεν γαμιέται, το πετάει.

Ένα dirty mind δεν μπορεί να σκεφτεί στην ζωή του συζήτηση που να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς και να μη σκέφτηκε ποτέ καμία πρόστυχη απάντηση, καμία ανώμαλη σκέψη, καμία πορνοδιαστροφική σκηνή, κανένα υπονοούμενο. Είναι αδύνατον για την ύπαρξή του. Απλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Αντιβαίνει στις φυσικές μεταβολές και κονταροχτυπιέται με τους νόμους και τις κοσμοθεωρίες αυτού και του κόσμου. Όλη του η ύπαρξη ζει για να μετατρέπει όλες τις πράξεις σε σεξουαλικές, όλες τις φράσεις σε υπονοούμενα, όλα τα αντικείμενα σε dildo. Πρέπει με κάποιον τρόπο όλα τα αντικείμενα στον χώρο να λάβουν μία αρρωστημένα αισθησιακή χροιά. Το μυαλό του κινείται σε τούνελ με μονόδρομο το σεξ. Και δεν πάσχει από σεξομάνια. Κάθε άλλο.

Τα υπονοούμενα είναι κάποιες φορές κεκαλυμμένα γι’ αυτό και μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι όσοι δεν τα πιάνουν. Και εδώ που λέμε και αλήθειες, τα υπονοούμενα, οι μπηχτές, οι μπάλες και τα μήλα, πρέπει να πιάνονται. Άμα δεν τα καταλαβαίνει ο άλλος χάνεις την χαρά του κάφρου που τα ξεστόμισες.

Μην θάβετε τα υπονοούμενα. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και θα σας γαμήσουν. Άλλοι αυτοπλασάρονται ως dirty minded αλλά στύβονται σαν τα λεμόνια για να βγάλουν ένα υπονοούμενο του κώλου. Μην σφίγγεστε. Dirty mind γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Είναι ταλέντο ελάχιστων χαρισματικών και άκρως ερωτεύσιμων. Τώρα, θα μου πείτε, ο καθένας μπορεί να πετάξει κάτι χυδαίο ή πρόστυχο. Ακριβώς, πρόστυχοι πολλοί. Ταλαντούχοι λίγοι.

Δεν είναι αυτό που επιχειρεί ο dirty minded. Ούτε αυτό αντιπροσωπεύει την λέξη υπονοούμενο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε το οποίο σε προδιαθέτει για σεξουαλική επαφή από κίνηση του κεφαλιού, των δακτύλων, του σώματος, μορφασμός, έκφραση έως και σήκωμα φρυδιού, που ιντριγκάρει ανεπαίσθητα τα αγάμητα εγκεφαλικά σου νεύρα, αλλά μπορεί να μην εμπεριέχει ίχνος προστυχιάς. Αυτό εγώ το ονομάζω ταλέντο.

Το dirty minding είναι και ένα εναλλακτικό είδος mindfuck. Το υπονοούμενο ιντριγκάρει, και καυλώνει όλους εμάς που αγαπάμε το βρώμικο μυαλουδάκι μας. Γιατί το μυαλό εξιτάρεται, μπαίνει σε λειτουργία στύσης και ερεθίζεται για να σου το ανταποδώσει. Αποτελεί αδιαμφισβήτητη μορφή φλερτ, κλάσεις ανώτερη από άλλες γλυκανάλατες εναλλακτικές παπαρίτσες που πετάτε χωρίς να φοράμε αδιάβροχο.

Όταν ο dirty mind συναντήσει έναν dirty mind: Εγκεφαλικά νεύρα ενώνονται και συντονίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σε δευτερόλεπτα καταλαβαίνεις ποιον έχεις απέναντί σου, και ακολουθεί αγώνας επίδειξης υπονοούμενων ή συζήτηση σε τσόντα της σειρήνας. Αρπάξτε ένα μπολ ποπ κορν ότι γεύσης και να είναι και απολαύστε χαλαρά.

Παρ’ όλα αυτά είναι απ΄ την ίδια πάστα και έχουν ένα κοινό: Τους αρέσει το βρώμικο και ξεφτιλισμένο σεξ. Γιατί κακά τα ψέματα, όσοι μπορούν να σου πηδήξουν το μυαλό έχουν περισσότερα προσπέκτια να σου πηδήξουν καλύτερα και το σώμα και βγούνε απόγονοι του θρυλικού Γκουσγκούνη, από τους υπόλοιπους.

Και για να τελειώνουμε, γιατί δεν πρέπει ποτέ να αρχίζεις κάτι αν δεν είσαι σε θέση να το ολοκληρώσεις, παραδεχτείτε το. Μας ζηλεύετε. Εντάξει είπαμε το iq μας είναι πιο υψηλό από σας. Γεγονός. Γιατί θέλει μυαλό, και μάλιστα ξυράφι 10 καρατίων, για να ξεθάβεις κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο τόσα κιλά υπονοούμενο. Δεν είναι κάτι απλό που μπορεί να το επιχειρήσει ο καθένας.

Αλλά για ένα να είστε σίγουροι. Γουστάρουμε να πετάμε υπονοούμενα, γουστάρουμε ακόμη και να μιλάμε πρόστυχα, γουστάρουμε να σας παίζουμε στα δάχτυλα, και όταν το κάνουμε να ‘στε σίγουροι καυλώνουμε με την πάρτη μας.

Λέμε ναι, στα υπονοούμενα, λέμε ναι στους φανατικά dirty minded. Ιεροτελεστία παιδιά. Keep going. Keep dirty talking. Keep fucking dirty minding.

Αφιερωμένο σε όλα τα προστυχομουτράκια της χώρας.
Σύλλογος φανατικών dirty minded Ελλάδος.
Είμαι η Δέσποινα και μόλις τελείωσα.

Υ.Γ. Τώρα βρείτε στο κείμενο όλα τα υπονοούμενα ρε, άντε να σας δω. Ανωμαλάρες.

Συντάκτης: Δέσποινα Διαμαντοπούλου