Ερμής και Αφροδίτη στην Παρθένο κάνουν πάρτι και τρελαίνουν τα συναισθήματα ενώ ο Άρης στον Τοξότη ενισχύει την τρέλα μας. Καλό μου ακούγεται!

 

Κριός

Κριέ μου, έχεις προβλήματα, κατανοητό. Ξέρεις, όμως, υπάρχουν κι όρια για το πού πρέπει να μεταφέρεις τα προβλήματά σου και σε ποιον πρέπει να ξεσπάς τα νεύρα σου εξαιτίας του. Η σχέση σου δεν υπάρχει γι’ αυτόν το λόγο. Το ταίρι σου δεν είναι σάκος του μποξ. Chill a little γιατί δε μας βλέπω καλά. Αν είσαι ελεύθερος κι ωραίος, μη χαλιέσαι, σύντομα θα μπει στη ζωή σου ένα άτομο που θα ταράξει τα νερά.

Pillowfight: Δοκίμασε έναν γλυκό Καρκίνο

Goodnight: Όχι στην πικρίλα του Αιγόκερου

 

Ταύρος

Ταύρε μου, αντί να διαιωνίζεις τα προβλήματα -που δεν υπάρχουν κιόλας- στη σχέση σου, γιατί δεν κάθεσαι απλά με το ταίρι σου να κάνετε σχέδια που αφορούν το κοινό σας μέλλον κι ας είναι κι η λίστα του σούπερμάρκετ για την επόμενη μέρα! Κάνε κάτι όμως που θα σας φέρει κοντά. Αντί να χρησιμοποιείς τη γοητεία σου για να περνάς καλά, επικεντρώνεσαι σε ανούσια θέματα. Αν είσαι μόνος, με τόσο σεξαπίλ, αποκλείεται να μείνεις μόνος για πολύ.

Pillowfight: Do it με έναν Παρθένο

Goodnight: Don’t do it με έναν Υδροχόο

 

Δίδυμος

Διδυμάκι, κάποιος πρέπει να σου κάνει μαθήματα συμπεριφοράς αυτές τις μέρες. Πολλά νεύρα, πολλή αγένεια, πολλή ειρωνεία. Γιατί, καλό μου, έτσι τόση πικρίλα; Δημιουργείς προβλήματα στον εαυτό σου, τα οποία δε θα μπορείς να λύσεις μετά με αποτέλεσμα να τραβάς τα μαλλιά σου. Αν είσαι μόνος, λυπάμαι αλλά αν συνεχίσεις να κοιτάς αφ’ υψηλού τους πάντες, μάλλον μόνος θα μείνεις.

Pillowfight: Ναι στη γλύκα του Τοξότη

Goodnight: Όχι στη σοβαρότητα του Σκορπιού

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, αυτή την εβδομάδα, με τις όμορφες επιρροές της Αφροδίτης απ’ την Παρθένο, θα ψάξεις να βρεις τρόπους για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Θα κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να περάσετε καλά, το μεταξύ σας κλίμα θα είναι αγαπησιάρικο κι αυτό γιατί το έχεις ανάγκη να νιώσεις τρυφερότητα κι αυτή τη φορά, κάνεις εσύ ό,τι μπορείς να την αποκτήσεις αντί να γκρινιάζεις και να περιμένεις να σου έρθει από μόνη της. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως σύντομα το άγχος που σου δημιουργεί η μοναξιά σου, να φύγει εξαιτίας μίας πολλά υποσχόμενης γνωριμίας.

Pillowfight: Αιγόκερως για σταθερότητα

Goodnight: Δίδυμος, δεν πατά στα πόδια του

 

Λέων

Λιοντάρι μου, για μία ακόμη φορά πρέπει να ασχοληθείς με προβλήματα στη σχέση σου που εσύ και το ταίρι σου δεν καταφέρατε να λύσετε κι αποφασίσατε να κρύψετε σ’ ένα συρτάρι. Τίποτα δε μένει κρυμμένο για πάντα, κι αντί να χαρείς την έντονη γοητεία σου και το καλοκαίρι, πονοκεφαλιάζεις βάζοντας τις επιθυμίες σου στην άκρη πάλι, για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον. Μην αφήνεις τρίτους να καθορίζουν τις πράξεις σου. Βρυχήσου δυνατά και βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση! Αν είσαι μόνος, κοίτα γύρω στο φιλικό σου περιβάλλον, εκεί κρύβεται ο έρωτας.

Piilowfight: Καρκίνος, χρειάζεσαι αγάπη

Goodnight: Υδροχόος, δε χρειάζεσαι τόση πραγματικότητα

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αν μη τι άλλο σε κάνει λίγο πιο αγαπησιάρη και βγάζει τη ρομαντική σου πλευρά έξω. Θα περάσεις μία εβδομάδα καλή, χωρίς εξάρσεις, που θα κάνεις σχέδια με το ταίρι σου, σχέδια για το μέλλον και τη σχέση σας που φαίνεται να στηρίζεται πια σε γερές βάσεις. Γενικά, χαλαρώνεις τόσο όσο χρειάζεται για ευχαριστηθείς το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου. Αν ψάχνεις τον έρωτα, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, δεν ξέρεις πότε θα κάνει εμφάνιση εκείνο το άτομο που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει.

Pillowfight: Κριός, για μεγάλες στιγμές

Goodnight: Ιχθύς, πολύ υποτονικός

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, κάτι βασανίζει το ωραίο μυαλουδάκι σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι είναι αυτό. Και το χειρότερο, το αφήνεις να σε απομακρύνει απ’ το ταίρι σου. Αν είναι κάτι που πιστεύεις ότι δημιουργείται εξαιτίας του, ή κάτι που δεν πάει καλά στη σχέση αντί να αφήνεις το χάσμα να μεγαλώνει, καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του πριν επέλθει ολοκληρωτική καταστροφή. Αν είσαι μόνος, μη μείνει σπίτι. Τ’ άστρα ευνοούν τις καλές κι ουσιώδεις γνωριμίες.

Pillowfight: Ναι στο Λιοντάρι

Goodnight: Όχι στον Ταύρο

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η Σελήνη στο ζώδιό σου ως την Πέμπτη θα βγάλει από μέσα σου έναν τρομερό σεξουαλικό ρομαντισμό τον οποίον  θα πρέπει να αγκαλιάσεις και να αποδεχτείς. Που σημαίνει πως πρέπει να αδειάσεις το μυαλό απ’ τα προβλήματα και να το γεμίσεις με ευφάνταστους τρόπους για να αποτρελάνεις ερωτικά τον άνθρωπό σου. Και μετά που η επιρροή θα φύγει, μην αφήσεις τα προβλήματα να ξαναγυρίσουν. Κρατήσου γερά, κι ερωτικά, μακριά τους. Αν ψάχνεις ταίρι, βγες γιατί ανάμεσα σε φίλους θα βρεις το άλλο σου μισό.

Pillowfight: Καρκίνος, ναι!

Goodnight: Παρθένος, μη, όχι!

 

Τοξότης

Τοξότη μου, τώρα είναι η ώρα ν’ ανοίξεις το στόμα και να πεις στο ταίρι σου όλα εκείνα που σε προβληματίζουν στη σχέση σας. Είναι πράγματα και καταστάσεις που πρέπει να λυθούν γιατί έχουν αφήσει στάσιμη τη σχέση σας. Πρέπει πλέον μαζί να αποφασίσετε αν θα προχωρήσει αυτή η σχέση ή θα πάτε παρακάτω. Μόνο, μην αφήνετε προβλήματα να υπάρχουν, χειρότερα γίνονται έτσι τα πράγματα. Αν κυνηγάς τον έρωτα, μην το βάζεις κάτω, τα βέλη σου σύντομα θα βρουν το στόχο τους.

Pillowfight: Νέο ξεκίνημα με Δίδυμο

Goodnight: Αντίο στον Καρκίνο

 

Αιγόκερως

Ψυχραιμία, Αιγόκερέ μου. Είσαι πολύ στην τσίτα και δημιουργείς άθελά σου εντάσεις που φέρνουν προβλήματα κι ασυνεννοησία στη σχέση σου. Βλέπεις το ταίρι σου να απομακρύνεται και δεν μπορείς να αντιδράσεις, κυρίως γιατί κολλάς στις λεπτομέρειες αντί να βλέπεις την ουσία των πραγμάτων. Πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου αν θες πραγματικά η σχέση αυτή να φτάσει κάπου. Αν ακόμα ψάχνεις τον έρωτα, τώρα θα σου χτυπήσει την πόρτα και καλά θα κάνεις να του ανοίξεις γιατί τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται!

Pillowfight: Έφυγες με έναν Καρκίνο

Goodnight: Πού πας με τον Σκορπιό;

 

Υδροχόος

Υδροχόε, σοβαρά τώρα. Είσαι σε μία σχέση η οποία κινείται πάνω σε μία αόρατη χορδή κι είστε έτοιμοι να κάνετε βουτιά στο κενό κι εσύ αντί να προσπαθείς να σώσεις την κατάσταση, προτιμάς παρέα τρίτων; Εντάξει, ή απλά φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα ή πρέπει να βρεις άλλον τρόπο να πεις στο ταίρι σου πως θες να πας παρακάτω. Όπως και να έχει, αυτή η συμπεριφορά σε κακό θα σου βγει. Αν είσαι μόνος, αντί να περιμένεις να έρθει ο έρωτας, πήγαινε βρες τον εσύ!

Pillowfight: Ταύρος, ναι καλά βλέπεις

Goodnight: Λέων, απαιτεί την προσοχή που δεν μπορείς να του δώσεις

 

Ιχθύες

Βρίσκεσαι σε μια δίνη του έρωτα, Ψάρι, που είναι γεμάτη εκπλήξεις απ’ το ταίρι σου. Παίρνει πρωτοβουλίες εκεί που εσύ κολλάς, κάνει σχέδια κι όνειρα και κάνει την καρδιά σου να χτυπά άτακτα. Δεν αφήνετε μικροπροβλήματα να μπουν ανάμεσά σας κι αρπάζετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για αποδράσεις κι ερωτικές στιγμές που σας χαροποιούν. Κοινώς, ζεις το όνειρο και μπράβο σου! Αν ακόμα περιμένεις τον έρωτα, θα σου πρότεινα να κάνεις το πρώτο βήμα άμεσα. Πίστεψέ με, ο τολμών νικά!

Pillowfight: Ζήσε ερωτικά με έναν Σκορπιό

Goodnight: Μακριά από Τοξότη

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη