Αν κάτι πρέπει να κάνουμε καλά αυτή την εβδομάδα, αυτό είναι αντιμετωπίσουμε το παρελθόν μας το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια με κάθε τρόπο. Παλιά μυστικά, κρυμμένες καταστάσεις, ακόμα και παλιοί δεσμοί κι άτομα με τα οποία δεν είχαμε επαφές για πολύ καιρό. Χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και δύναμη για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Τα δωράκια που μας φέρνουν τα άστρα είναι στα επαγγελματικά μας. Να, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας εκεί κι όχι σε γεγονότα που έπρεπε να έχουν ήδη ξεχαστεί.

 

Κριός

Δε σου αρέσει να σε περιορίζουν, Κριέ, πας κόντρα κι εναντιώνεσαι σε κάθε είδους εξουσία και σε όποιον προσπαθεί να σε βάλει σε καλούπια αυτή την εβδομάδα. Είσαι τολμηρός, οι ενέργειές σου δεν έχουν κανένα ίχνος συντηρητισμού, αλλά προσοχή στις επιλογές σου και το πώς χειρίζεσαι τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητά σου. Οικογενειακά θέματα σου κρατάν το ενδιαφέρον αμείωτο. Αν είσαι ελεύθερος έχε τα μάτια ανοιχτά, κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιαστεί.

 

Ταύρος

Μη πέφτεις στην παγίδα του ψυχαναγκασμού αυτή την εβδομάδα, Ταύρε, απόφυγε τις καχυποψίες, το πιο πιθανό είναι η διαίσθησή σου να κάνει μεγάλο λάθος. Ζύγισε τα γεγονότα πριν βγάλεις συμπεράσματα που ίσως σου κοστίσουν. Μπορείς να χαρείς την ασφάλεια της σχέσης σου, κάτι καλό αναμένεται από πλευρά δέσμευσης αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι μόνος, τα άστρα θα φροντίσουν γι’ αυτό, είναι πολύ εύκολο για σένα να σαγηνέψεις κάποιον. Εκμεταλλεύσου το.

 

Δίδυμοι

Πάντα ακούραστο το μυαλό και το πνεύμα σου, Δίδυμε, σε κατακλύζουν με νέες κι ασυνήθιστες ιδέες χωρίς αναστολές αυτή την εβδομάδα. Άλλωστε σου αρέσει να προκαλείς με τις ιδέες και τις αποφάσεις σου. Αλλά πρόσεχε μη γίνεις εγωκεντρικός και ισχυρογνώμων, κάτι που θα σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, η γοητεία σου δε θα σε σώζει πάντα. Αν είσαι ελεύθερος κι ωραίος, θα εξαρτηθεί από σένα αν μια γνωριμία καταλήξει σε προσωπικό επίπεδο.

 

Καρκίνος

Κάνε καλό στον εαυτό σου και μην τον κουράζεις με εμμονές, Καρκίνε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεις δέσμιος θεωριών συνωμοσίας που δεν έχουν καμία βάση, κυρίως στον αισθηματικό σου τομέα που επιβάλλεται να κινηθείς μεθοδικά και με διπλωματία. Τα άστρα σου προτείνουν να ηρεμήσεις. Μην αντιδράς σπασμωδικά, έλεγξε την παρόρμησή σου και την ξεροκεφαλιά σου, μόνο έτσι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου.

 

Λέων

Πολύ επιφυλακτικό σε κάνει αυτή η εβδομάδα, Λέων μου, κι έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεσαι καχύποπτος και να μην μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα. Λόγω της εσωστρέφειάς σου θα ασχοληθείς με τον ψυχικό σου κόσμο, απόκρυφες σκέψεις και πόθους. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, αν με αυτή την ενδοσκόπηση ανακαλύψεις τι ζητάς απ’ τη ζωή σου. Η μόνη συμβουλή που δίνουν τα άστρα είναι να είσαι λιγότερο ανυπόμονος. Η υπομονή ανταμείβεται.

 

Παρθένος

Ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει, Παρθένε, η διαίσθησή σου δυναμώνει. Αλλά αυτή την εβδομάδα βγαίνουν και κάποιες σκοτεινές σκέψεις ή κρυμμένες φοβίες σου στην επιφάνεια. Μην αφήσεις το δυναμισμό σου να υποχωρήσει, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις αδυναμίες σου και να πολεμήσεις ψευδαισθήσεις που δε σε βοηθούν να προχωρήσεις. Υπάρχει κίνηση, και μάλιστα με υποσχέσεις, στα επαγγελματικά σου κι ανασαίνει το πορτοφόλι σου μετά από καιρό.

 

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή όσον αφορά αναδρομές στο παρελθόν, Ζυγέ. Χωρισμοί, ψέματα ή μυστικά θα επανέλθουν στη μνήμη σου κι ενδεχομένως να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Ρίξε όλη σου την προσπάθεια στα επαγγελματικά σου, είναι πιο σημαντικά από καταστάσεις του παρελθόντος. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας νέας καριέρας που μπορεί να σας φέρει και μεγάλα οικονομικά οφέλη.

 

Σκορπιός

Ιδιαίτερα φορτισμένος είσαι αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ μου, και σηκώνεις μπαϊράκι ενάντια σε ό,τι σε πιέζει, σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο. Είσαι από φύση σου επιφυλακτικός και καχύποπτος, αλλά αυτό το διάστημα το παρακάνεις και δεν αφήνεις την κρίση σου να λειτουργήσει. Βάλε λίγη αισιοδοξία στη ζωή σου, ανταποκρίσου στα αισθήματα των ανθρώπων του κύκλου σου. Χαμόγελα σας δίνει ο χώρος της δουλειά σας, οι προσπάθειές σας επιτέλους ανταμείβονται.

 

Τοξότης

Χρειάζεσαι χαλάρωση αυτή την εβδομάδα, Τοξότη, βγάλε την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου κι απόφυγε να πιέσεις τον εαυτό σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει άγχος και θα βγάλει τον επαναστατικό σας εαυτό προς τα έξω. Θες ελευθερία κι ανεξαρτησία και θα τα διεκδικήσεις. Θα ξεσκεπάσεις κάποια μυστικά ή καταστάσεις άγνωστες σε σένα, αλλά μη σου προκαλέσει θυμό το γεγονός, χρησιμοποίησε ό,τι μάθεις για να βγεις από αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις.

 

Αιγόκερως

Κάνεις μια βαθιά ανάλυση των καταστάσεων που αφορούν στον εργασιακό τομέα της ζωής σου, Αιγόκερε, θα αναζητήσεις το γιατί και το πώς θα μπορέσεις να αλλάξεις τα δεδομένα. Ο σχεδιασμός μιας νέας στρατηγικής θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος, πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο. Νιώθεις σιγουριά για το κοινό σας μέλλον, κάνεις σχέδια που αφορούν εσένα και το ταίρι σου και γίνεσαι πιο εκδηλωτικός και θερμός.

 

Υδροχόος

Στόχος σου αυτή την εβδομάδα είναι να βγεις απ’ την παθητικότητα, Υδροχόε, να ανανεώσεις τη διάθεσή σου και να απεγκλωβιστείς απ’ το παρελθόν κι αδιέξοδες καταστάσεις -μία συζήτηση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται σε αυτές τις καταστάσεις θα βοηθήσει πολύ. Πάρε ώριμες αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, τα άστρα σε βοηθούν πολύ. Δούλεψε για να βγεις απ’ την αβεβαιότητα και κινήσου με στόχο να εξασφαλίσεις το εργασιακό σου μέλλον.

 

Ιχθύς

Τα άστρα σε βάζουν στο τριπάκι να κάνεις μια ενδοσκόπηση, Ιχθύ μου, να βρεις αιτίες που σε οδήγησαν σε εσφαλμένες αποφάσεις και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές από ‘δω και πέρα. Απελευθέρωσε τη φαντασία σου και δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να ποντάρει σε νέα πράγματα κι ιδέες. Ο ενθουσιασμός σου φέρνει καλά αποτελέσματα στο χώρο εργασίας, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάτι νέο, ακόμα και μέσα απ’ την υπάρχουσα θέση που έχεις. Μια προαγωγή ίσως;

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη