Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

 

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, ρίχνει χρυσόσκονη στις λαμπερές μέρες των εορτών. Ωστόσο, πίσω από το glitter και την γκλαμουριά υπάρχει πάντα κι ένας άλλος κόσμος, το νου σας λοιπόν.

 

Κριός

 

Κριέ μου, calm down. Οι  βεβιασμένες κινήσεις δεν οδηγούν σε σωστές αποφάσεις. Πότε θα το μάθεις; Αντικειμενικότητα, ξεχασμένη λέξη για’ σένα. Άσε καλύτερα τους δικούς σου ανθρώπους να σε βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων.

Ένα ταξιδάκι αναψυχής δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

Αν μπούχτισες από ανούσιες σχέσεις έχε τώρα τα μάτια σου ανοιχτά και ποιος ξέρει;

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτή η εβδομάδα σου ανήκει!

Αχνοφαίνονται θετικές αλλαγές που θα σε αναζωογονήσουν και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα σύννεφα. Το πρόγραμμα όμως έχει κι άλλα. Ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Πρόσεχε όμως μην προσγειωθείς ανώμαλα. Δε θα έλεγα ότι η Πανσέληνος είναι με το μέρος σου. Τι κι αν σε πουν ματαιόδοξο και μεγαλοπρεπή; Αυτή τα φταίει.

 

Δίδυμος

Δίδυμε μου, η αντικειμενικότητα σου δεν είναι στα φόρτε της. Αν θες να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καλύτερα άστο για άλλη μέρα.

«Αν αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, τα πράγματα που βλέπεις θα αλλάξουν» είπε κάποιος. Δοκίμασέ το και ίσως οι στόχοι σου επιτευχθούν.

Αισθήματα αδικίας και προδοσίας ξυπνούν αυτήν την εβδομάδα. Καταλόγισε τις ευθύνες στην Πανσέληνο στον Καρκίνο κι απέφυγε τους τσακωμούς.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, ακροβατείς σ’ ένα σκοινί που είναι έτοιμο να σπάσει.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις δεν είναι και το καλύτερο σου αυτήν την περίοδο. Αλλά μη σκας. Φάση είναι και θα περάσει. Με τη διπλωματία σου θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες. Ένιωθες αδύναμος τόσο καιρό;

Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσεις αυτά κι αυτούς που θέλεις. Η Πανσέληνος είναι μαζί σου. Μην αφήσεις αυτήν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

 

Λέων

Λέοντα μου, επιτέλους μια άσπρη μέρα. Η νεραϊδούλα με το μαγικό ραβδάκι θα σου λύσει όλα τα προβλήματα χωρίς καν να το καταλάβεις. Αν περίμενες νέα για κάποια είδηση σε πληροφορώ ότι θα είναι πολύ καλά.

Τα προβλήματα στη σχέση σου θα εξαφανιστούν. Κι αυτό γιατί η Πανσέληνος ανήμερα των Χριστουγέννων σε θέλει πολύ απ’ ό,τι φαίνεται.

Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα όμως. Δε γίνεται να είναι όλα ρόδινα.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, τρέξιμο, τρέξιμο και πάλι τρέξιμο.

Σαν να έχεις χάσει λίγο την μπάλα μου φαίνεται. Ηρέμησε, πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου τους στόχους αλλά κυρίως το πώς θα τους πετύχεις.

Θέλεις να έχεις τον έλεγχο, είσαι έτσι από την φύση σου δε σε κατηγορώ. Αλλά βάλε και λίγο ρίσκο στην ζωή σου, βρε παιδί μου.

Οι γιορτινές μέρες που έρχονται είναι η κατάλληλη στιγμή να χαλαρώσεις και να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένειά σου. Α, και να αναθεωρήσεις για πολλά.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, είσαι η ψυχή της παρέας.

Άσε τα άγχη σου στην άκρη για λίγο και βγες, πέρνα καλά, συζήτησε με γνωστούς και φίλους. Η διάθεση σου είναι στα ύψη. Μετέδωσε την λοιπόν και στους γύρω σου. Άλλωστε, γιορτές έχουμε. Ρίξ’ το και λίγο έξω.

Η Πανσέληνος σε βρίσκει αποφασισμένο να κάνεις στην άκρη τους φόβους σου και να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση που θα προκύψει. Έτσι σε θέλουμε.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η ωριμότητα είναι το παν.

Πάνε οι μέρες που άλλοι έλυναν τα προβλήματά σου. Ανασκουμπώσου, πάρε σωστές αποφάσεις κι όλα θα πάνε καλά. Ευτυχώς για ‘σένα, η Πανσέληνος στις 16 του μήνα σε βοηθά να ξεφύγεις λίγο από τις υποχρεώσεις και τα άγχη.

Και να θυμάσαι, φίλε μου Σκορπιέ, δεν είσαι μόνος. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι εκεί για να σε στηρίξουν σε ό,τι χρειαστείς.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, δώσε λύσεις στα προβλήματά σου. Ναι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Οι συνθήκες σε ευνοούν όσο ποτέ.

Να είσαι επιφυλακτικός και να μη στηρίζεσαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις.

Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Καλύτερα μείνε κοντά στους δικούς σου ανθρώπους κι έχε εμπιστοσύνη μόνο σε αυτούς. Αν θέλεις το καλό σου πάντα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξος.

Καλό timing για να πάρεις αποφάσεις που σε απασχολούν. Πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση φυσικά.

Κι αν ήσουν λίγο προβληματισμένος με το θέμα των οικονομικών, τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Προσοχή όμως. Μην ανοίγεσαι παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.

Αυτή η εβδομάδα σε θέλει. Πώς να το κάνουμε;

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, το άγχος σε έχει καταβάλλει.

Πρόσεχε. Έχεις φτιάξει ένα κουβάρι γεμάτο προβλήματα κι έχεις πελαγώσει. Βάλε τα σε μία σειρά κι αντιμετώπισε τα ένα-ένα. Αλλιώς, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, δε θα τα καταφέρεις.

Η υπευθυνότητα κι η ειλικρίνεια είναι μεγάλα προσόντα. Έχε αυτό στο νου σου και χρησιμοποίησέ τα απέναντι στους ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάσαι.

Μην τα αφήνεις όλα στην τύχη.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα. Ξανά.

Μην κάνεις λοιπόν πάλι πως δεν την ακούς. Αν δε λύσεις τα προβλήματά του παρελθόντος θα τα βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου. Και δε νομίζω πως θέλεις κάτι τέτοιο.

Η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερα της αλλά για όλους υπάρχουν μαύρες μέρες. Σωστά;

Δες τα πράγματα με άλλο μάτι και μη σε παίρνει από κάτω.

 

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη