Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτού του άρθρου.

Ακόμη περισσότεροι θα χαρακτηρίζατε τα Διδυμάκια καμένα χαρτιά, πεταμένα λεφτά κι αλλάζετε δρόμο όταν τα συναντάτε στο δρόμο σας (ντροπή σας!!)

Όμως ρε παιδιά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι στον παρεξηγημένο του ζωδιακού. Αξίζουν κι αυτά την αγάπη μας κι ας μας παιδεύουν ομολογουμένως λιγάκι παραπάνω.

Αυτά τα πλάσματα είναι παράξενα παιδιά, γιατί για παιδιά πρόκειται που δε μεγαλώνουν ποτέ.

Παραμένουν αιώνιοι έφηβοι, στο μυαλό, στην ψυχή, στο στυλ τους, τη διάθεσή τους. Μισούν την ανία, τη ρουτίνα, το ίδιο, το τετριμμένο, το συνηθισμένο.

Αγαπούν, ερωτεύονται, επαναστατούν με πάθος κι ένταση.

Δίπλα σε ένα Δίδυμο δε θα πλήξεις ποτέ, ξεκάθαρα.

Έχεις να μάθεις πολλά, να ακούσεις πράγματα, θάματα, μουσικές, ιστορίες με ένα άλλο τρόπο και υπό ένα άλλο πρίσμα διαφορετικό, αλλιώτικο.

Ε αυτό το αλλιώτικο θα ερωτευτείς. Που στην αρχή θα σου φανεί παράξενο, αν είσαι συντηρητικούρα, αλλά μετά δε θα μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Η διπλή του φύση τον κάνει να μην εφησυχάζει ποτέ κι αυτό σημαίνει μια διαρκής έκπληξη για το έτερον του ήμισυ και τον εαυτό του. Στο ερωτικό παιχνίδι είναι από τους καλύτερους που μπορεί να σου τύχουν.

Διαθέτει λέγειν (πολύ λέγειν, όμως) και φαντασία. Πρώτα θα κάνει έρωτα με το μυαλό σου και μετά θα μιλήσουν τα κορμιά.

Αν δει ότι δεν το ‘χεις στο mindfuck, ξέχνα τον. Θα σου πει πολλά και θα βασανίσει τον εγκέφαλό σου τόσο που δεν μπορείς να αντισταθείς άλλο.

Όταν φτάσετε στο κρεβάτι (ή όπου αλλού) τέλος πάντων, διότι έχει παράξενα γούστα, σε ενημερώνω ετοιμάσου να περάσεις σε άλλη διάσταση.

Βάζει φαντασία και σκηνοθεσία κι εσύ άντε να ξεκολλήσεις.

Αν σ’ αρέσουν τα περίεργα, τα ασυνήθιστα, τα διαφορετικά είσαι με το σωστό άνθρωπο, αν πάλι κοκκινίζεις με το ακούς να σου ψιθυρίζει στο αυτί τις πιο βρώμικες του φαντασιώσεις, συγγνώμη άστον για κανέναν άλλο/η που αντέχει.

Και of the record, έτσι για να μαθαίνεις, είναι πιστός στο ταίρι του και εκτιμά τη σχέση του, αν του δώσεις λόγους να το κάνει, χώρο και αέρα να ξέρεις θα παραμείνει κύριος!

Άντε πια με την παραπληροφόρηση, να ξέρουμε και τι λέμε.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη