paul3063

Σεξ. Ίσως και το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μας κάνει η φύση. Η απόλαυση στο μεγαλείο της. Η απόλαυση όχι μόνο του σώματος. Όχι, το σεξ είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Έχουμε μιλήσει για το πόσο πολύ σβήνουμε το πάθος μας πάνω στο σώμα του άλλου. Για τους τρόπους που κάθε μυστική μας σκέψη χορεύει πάνω σε κάθε σπιθαμή και κύτταρό του. Πώς βρίσκουμε πονηρούς τρόπους να παίξουμε με τις ευαισθησίες του.

Γιατί το σεξ είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γνωριμίας. Μιας γνωριμίας διαφορετικής και λίγο πιο ειλικρινούς. Που σε φέρνει αντιμέτωπο με έναν άλλο κόσμο κι απολαμβάνεις τον κόσμο που πλέον σου προσφέρεται, χωρίς κανέναν δισταγμό. Κι είναι πολλοί οι τρόποι που μπορείς να γευτείς το πρόσωπο που πλέον σου χαμογελάει γυμνό. Απ’ το καθαρό σαρκικό σεξ, το στοματικό έως και τον εγκεφαλικό-συναισθηματικό έρωτα. Κι έτσι όπως θέλουμε να απολαμβάνουμε τον άλλον, ας είμαστε ειλικρινείς, θέλουμε επίσης να αρέσουμε.

Κι όπως θέλουμε να είμαστε ελκυστικοί, ωραίοι και στην εντέλεια, θέλουμε και τα γενετικά μας όργανα να ‘ναι στο πικ τους! Κι όχι, δεν είναι μια εμμονή κι ένας φόβος που έχουν μόνο οι άντρες κι ένας εφιάλτης που γίνεται πραγματικότητα καθώς μπαίνει το “start” στην ερωτική τους ζωή. Ας σπάσουμε λίγο τα ταμπού κι ας πούμε την αλήθεια.

Μας ενδιαφέρει κι εμάς, τις γυναίκες. Εννοείται δεν υπάρχει σωστός τρόπος που η ευαίσθητη περιοχή μιας γυναίκας πρέπει να δείχνει. Όπως ακριβώς δεν υπάρχει κι η έννοια του “σωστού” και “λάθους” μεγέθους. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, ειδικά μετά από κάποιον τοκετό, που ο κόλπος αυξάνεται σημαντικά σε διάμετρο. Κι εκεί πλέον δεν είναι μονάχα ζήτημα αισθητικής αλλά κι απόλαυσης.

Καθώς αυτή η σημαντική μεταβολή μειώνει και μέρος της απόλαυσης. Και ζωή χωρίς απόλαυση στο σεξ είναι μισή ζωή. Ευτυχώς, όμως, για άλλη μια φορά, η ιατρική μας βγάζει τα καπέλα. Και μας κάνει να γλυτώνουμε απ’ την καταδίκη μιας ζωής με μειωμένη απόλαυση, εισάγοντας την έννοια της αιδοιοπλαστικής. Μια πλαστική που σε κάποιες περιπτώσεις αποτελεί μια κάποια λύτρωση.

Μια πλαστική που επαναφέρει τόσο κομμάτι της αυτοπεποίθησης στο κρεβάτι όσο κι εκείνο της ευχαρίστησης. Γιατί μας αρέσει να αρέσουμε κι ο πιο σημαντικός μας καρπός μπορεί πάντα μας προσφέρει ισάξια απόλαυση. Κι ο σκοπός στο σεξ είναι να εμπνέουμε την κατάλληλη ισχύ, νιώθοντας σίγουροι για τον εαυτό μας. Κι όχι μόνο αυτό, μας βγάζει απ’ την κατάρα ενός δύσκολου τοκετού. Γιατί, άλλωστε, ένα τόσο μεγάλο δώρο, όπως ένα παιδί, να πρέπει να ‘ναι λουκέτο της απόλαυσης κι αρχή μιας ανασφάλειας κι ενός φόβου;

Και γιατί μια γέννα, ή κάποιο πρόβλημα υγείας, να πρέπει να μας μειώσει τόσο την απόλαυση όσο κι ώρες απ’ το σεξ; Και καθώς επηρεάζει σημαντικά την ερωτική ζωή των γυναικών, και κατά συνέπεια και την καθημερινότητά τους, ήταν ζήτημα χρόνου να βρεθεί μια λύση.

Οπότε είναι καιρός να φύγουμε απ’ τα κλασικά ταμπού. Απ’ τους φόβους και τις οπισθοδρομικές σκέψεις. Λύση υπάρχει. Και μάλιστα πολύ αποτελεσματική. Η εγχείρηση γίνεται με λέιζερ, ο πόνος ανύπαρκτος, κι η σεξουαλική ζωή μπορεί να ξεκινήσει ξανά σε ένα γρήγορο χρονικό διάστημα.

Άρα τι το σκεφτόμαστε; Ας απολαύσουμε αυτόν τον καρπό στο μέγιστο, κι ας μη στερήσουμε απ’ τον ίδιο τον εαυτό μας ώρες ηδονής κι ίδρωτα όσο νιώθουμε τη ζέστη να αυξάνεται επικίνδυνα.

Συντάκτης: Νταϊάνα Κραέτε
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!