ksenia29

Υπογράφει η Εβίτα Λυκούδη. – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

 

Απ’ την πρώτη στιγμή που θα πέσει στο τραπέζι εκείνη η κουβέντα για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο, τριήμερο, διήμερο, οτιδήποτε που να βολεύει για μίνι ταξιδάκι, πείτε του αυτό το ωραιότατο «θα δούμε», ρισκάροντας να νομίζει πως βαριέστε ή πως δε θέλετε να κάνετε κάτι μαζί του, αλλά μόνο έτσι θα τον εκπλήξετε ακόμη περισσότερο.

Ας υποθέσουμε πως σχολάτε κι οι δυο Παρασκευή απόγευμα και πως Σαββατοκύριακο δεν εργάζεται κανείς απ’ τους δυο σας. Προφανώς και για το διήμερο δεν έχετε τελικά προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο, οπότε εσείς θα ακολουθήσετε το καθιερωμένο πλάνο για ωραιότατα βραδάκια μετά τη δουλειά.

«Πάμε να πιούμε κανένα ποτό; Έτσι κι αλλιώς αύριο δε δουλεύουμε», πείτε του και κανονίστε απόψε να οδηγείτε εσείς. Ρυθμίστε την ώρα που θα περάσετε να τον πάρετε κι αφήστε τον να κατέβει έτοιμος για μπίρα, ουίσκι, τσίπουρο κι ό,τι τέλος πάντων τραβάει η όρεξή του. Θα το πιει έτσι κι αλλιώς, απλά όχι εκεί που νομίζει.

Εσείς να παραμείνετε άνετες. Μην τον αφήσετε να υποψιαστεί τίποτα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αφήστε τον να καθίσει στο κάθισμα του συνοδηγού κουρασμένος απ’ τη δουλειά, φιλήστε τον, χαϊδέψτε τον, μιλήστε για το πώς πήγε η δουλειά, για το τι φάγατε το μεσημέρι, αφήστε τον να γκρινιάξει λίγο για το σπαστικό αφεντικό του, για τη ζημιά στο αυτοκίνητο, για το φάουλ στο ματς που κατά τα λεγόμενά του δεν ήταν φάουλ και για οτιδήποτε άλλο τον απασχολεί.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Έτσι θα χαλαρώσει, θα ξεχαστεί κι ίσως να μην προσέξει ότι δεν τον πάτε απ’ το δρόμο που θα περίμενε να ακολουθήσετε. Κι αν κάπου ανάμεσα στις φακές και το πέναλτι ρωτήσει «πού πάμε;» πείτε του εσείς «στ’ αστέρια» δήθεν τάχα για πλάκα κι έτσι θα έχετε και την κάλυψη έτοιμη σε περίπτωση που πετάξει την ατάκα ότι του είπατε ψέματα και τον πήγατε στο αεροδρόμιο.

Ναι, ναι, καλά καταλάβατε. Κλείστε φτηνά ή ακριβότερα εισιτήρια, ανάλογα των δυνατοτήτων σας, για εσωτερικό ή εξωτερικό, για μια, δυο, τρεις ή παραπάνω μέρες και πιείτε τον καφέ ή το ποτό που είχατε κανονίσει χαζεύοντας τη θάλασσα στο παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων, βρείτε τον τρόπο που δεν κατάφερε ο Καρράς ώστε να αγαπιέστε απ’ το βορρά μέχρι το νότο και διασκεδάστε στα λαδάδικα της αποπλανητικής Θεσσαλονίκης, γυρίστε πίσω το χρόνο στις γεύσεις και τα αρώματα της Κωνσταντινούπολης ή ερωτευτείτε ξανά και ξανά μέσα σε μια γόνδολα σε κάποιο στενό της Βενετίας.

Δεν έχει σημασία ο προορισμός, ούτε το ταξίδι. Σημασία έχει η ανατροπή στη ζωή και τη σχέση σας, η αλλαγή, οι εικόνες του «εμείς» σας που όλο και πολλαπλασιάζονται, αυτό το ξαφνικό που λείπει από την άτιμη και τόσο ύπουλη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ρούχα, αποσκευές; Ταυτότητες και λίγα χρήματα αρκούν. Έτσι κι αλλιώς όση…

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!