Υπογράφει η Φρόσω Μαγκαφοπούλου. – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

 

Βέβαια, ξέρετε πολύ καλά πως όση μαγεία κι αν πασπαλίσετε στο ειδύλλιο, τα συννεφάκια θα το καλύψουν έστω πρόσκαιρα στην πρώτη ευκαιρία που θα πάρετε ανάποδες ή θα του γυρίσει το μάτι. Δεν πτοείστε όμως ούτε εδώ, καθώς εσείς είστε δυνατές παίκτριες και δεν ταράζεστε από τυφώνες ολόκληρους, θα σας πτοήσουν δυο-τρεις βροχούλες;

Και στον καβγά, λοιπόν, κι εκεί αγέρωχες κι οπτασίες ως συνήθως. Οι της φυλής σας δεν έχουν προβλέψιμες αντιδράσεις στις επιμέρους φασαρίες. Δίνουν στον εαυτό τους χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα πριν κατεβάσουν τα καντήλια τους, των οποίων εδώ που τα λέμε κάνουν χρήση μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης καθώς δε συνάδουν με το αριστοκρατικό τους physique.

Τι κάνει, λοιπόν, μια flinger στην περίπτωση που ο άλλος περνάει τα όρια της υπομονής της; Πολύ απλά, κάνει πέρα, αποστασιοποιείται κι ανασαίνει βαθιά μέχρι να επανέλθουν οι ρυθμοί της καρδιάς της, που τόσο βάναυσα διαταράχτηκαν, στα φυσιολογικά τους. Ούτε υστερίες, ούτε φωνές, ούτε τίποτα.

Σας είναι αρκετά γνωστή αυτή η ησυχία του τρελού, ε; Εκείνη που δε μιλάς, που κοιτάζεις ασκαρδαμυκτί κι απλά προσπαθείς να μην του χιμήξεις; Πολύ σωστά, γι’ αυτό ακριβώς μιλάω. Εσείς ξέρετε πως οι άντρες είναι οπτικά πλάσματα κι ανταποκρίνονται καλύτερα σε τέτοιου είδους ερεθίσματα κι όχι σε λογύδρια και γκρίνια.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Η γκρίνια τους αναγκάζει να επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους σκοπεύουν να αμυνθούν και τους αποτρέπει απ’ το να καταλάβουν, οπότε αν αρχίσετε την κλάψα, τζάμπα κι η χειραφέτηση, τζάμπα όλα. Γι’ αυτούς αρκεί να τους αγνοήσετε επιδεικτικά κι αν είστε ακόμα πιο μαστόρισσες να εξαφανιστείτε για λίγο ή πολύ ώστε να νιώσει την απουσία σας και να τρομάξει.

Βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να μην τρομάξει, κορίτσια μου, να τα λέμε κι αυτά, αλλά ακόμα κι αν γίνει κάτι τέτοιο και δεν τον ξαναδείτε μικρό το κακό, δε θα κάτσετε να σκάσετε κιόλας. Μου έχει τύχει, γι’ αυτό το λέω, ε, τι να κάνουμε κάποιες φορές η συνταγή απλά δε βγαίνει όσες φορές κι αν την έχεις πετύχει.

Αν, λοιπόν, γίνει κάτι τέτοιο δεν παίρνετε τηλέφωνο και τον αφήνετε να πάει στο καλό. Έτσι έχει αυτός την ησυχία του κι εσείς τη δική σας και συνεχίζετε ευτυχισμένοι τις ξεχωριστές σας ζωές, τώρα που είναι ακόμα αρχή και δεν πονάει τόσο. Αν απ’ την άλλη η απουσία σας του καθίσει στο στομάχι κι έρθει να σας βρει, εσείς μιλάτε με ψυχραιμία και δεν του τρυπάτε το μυαλό με παράπονα και κλαψουρίσματα.

Για εσάς ο παράγοντας αξιοπρέπεια είναι…

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!