Υπογράφει η Αλίκη Αμπατζή. Απόσπασμα απ’ την έντυπη έκδοση του Book «Treat him like a Fling». 

 

Παρουσιάζοντας τον εαυτό μας ως πλάσματα που έχουν βάλει τη ζωή τους σε μια σειρά και ξέρουμε πού παν’ τα τέσσερα, το σίγουρο είναι πως δε θα φάμε στη μάπα την έκφραση που θα δηλώνει καθαρά και ξάστερα πως δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί μαζί μας. Απεναντίας σκοπός είναι να πάρει το μήνυμα πως όχι μόνο υπάρχει λόγος να ασχοληθεί, αλλά επιβάλλεται να καταλάβει πως για να κερδίσεις υποχρεούσαι και να παλέψεις.

Κι ως γνωστόν, παλεύεις για κάτι που δεν έχεις και μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν ανήκει πουθενά και σε κανέναν. Μέχρι βέβαια να σκάσει ο άλλος με το λουλουδικό παραμάσχαλα και τα άπαντα του Σεφέρη παπαγαλία. Άντε καλά, εκεί ας κάνουμε τα στραβά μάτια κι ας ακυρώσουμε το ραντεβού με τις κολλητές. Έχε χάρη που πιστεύουμε στην αξία του ρομαντισμού, αλλιώς θα πίναμε καφέ στο κέντρο τώρα.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Και κάπως έτσι, κατόπιν πολύωρης σκέψης και προσωπικής περισυλλογής, κατάλαβα πως το να είσαι flinger ισοδυναμεί με το να αποδεχτείς και κυρίως να αναθεωρήσεις την όλη στάση σου απέναντι τόσο σε εσένα όσο και σε εκείνον.

Είπαμε για χώρο, είπαμε για χρόνο, βάλαμε μέσα τα χίλια δυο, αποπειραθήκαμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα. Φλερτ είναι αυτό, όπως βολεύεται πάει. Επ’ ουδενί μια περίπτωση είναι καρμπόν με μια άλλη, επομένως η διαχείριση της εκάστοτε κατάστασης αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια του καθενός και στη λογική του κρίση. Τώρα θα μου πεις, ποια λογική όταν μιλάμε για σφοδρό αίσθημα; Δε σου αρέσει η λογική; Κράτα τη στρατηγική, κράτα την αυτοπειθαρχία. Ή έστω…

 

Διάβασε τη συνέχεια στο Book του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!