pillow6815

Μίλα μου βρώ-μι-κα! Και ξαφνικά παγώνεις.

Το μυαλό σου τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μια προσπάθεια να κατασκευάσεις μια φράση ικανή να εκτινάξει τον παρτενέρ σου στα ουράνια, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποσυνδέεσαι από το σώμα σου ολοένα και περισσότερο, χάνοντας την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί.

Είτε είσαι συνεσταλμένος, είτε από εκείνους που και οι πιο ευφάνταστοι σεναριογράφοι ερωτικών ταινιών θα ζήλευα για τον αυθορμητισμό και την άνεσή σου να κλιμακώνεις τη διάθεση για έρωτα με όσα ξεστομίζεις, οι παρακάτω οδηγίες μπορούν να βοηθήσουν και τους δύο να ανεβείτε «πίστα»! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα ταμπού όσον αφορά στην επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων, αρκεί και τα δύο -ή περισσότερα- πρόσωπα να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Και για να αποφυγούμε έναν τέτοιο χρωματισμό μιας όμορφης πράξης, ας το ορίσουμε ντέρτι τοκ!

1. Ξεκίνησε απλά

Εάν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεις κάτι ανάλογο, η απλότητα είναι το μυστικό της επιτυχίας! Ξεκίνησε λέγοντας πόσο σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, πόσο ελκυστική είναι η μυρωδιά του άλλου, πες αυτό που νιώθει το σώμα σου και τι επίδραση έχει στο μυαλό σου. Ακόμα καλύτερα, πες τα όλα αυτά στο αφτί του άλλου, ψιθυριστά, ενεργοποιώντας την αίσθηση της ακοής και της ανάσας σου στο δέρμα του. Όσο περισσότερες αισθήσεις χρησιμοποιούνται στην ερωτική επαφή εξάλλου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ένταση. Σύντομες εκφράσεις, περιεκτικές, που νιώθεις άνετα να πεις. Και αν πάλι δε βρίσκεις κάτι κατάλληλο, ένα ήχος τα περιγράφει όλα!

2. Γίνε περιγραφικός, όχι γραφικός

Χρησιμοποίησε λέξεις που περιγράφουν όσα συμβαίνουν με λεπτομέρεια και μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες φράσεις. Φυσικά, δεν εννοούμε ορισμούς και ορολογίες, καθώς αυτό θα ήταν κωμικό, αλλάζοντας την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε και να ενισχύσουμε. Λέξεις που ίσως δε θα χρησιμοποιούσες στην καθημερινή ζωή, που μπορεί να μην είναι πολιτικά ορθές, στην περίπτωση αυτή επιτρέπονται. Βάλε φαντασία, τόλμη και η αυτοπεποίθηση θα ακολουθήσει με τον καιρό. Χρησιμοποιώντας επιστημονικές λέξεις, ας το παραδεχτούμε, δε δημιουργείς ερωτισμό, αλλά μεγαλύτερη αμηχανία. Όλοι θέλουμε, έστω για μια φορά, να αλλάξουμε ρόλους και να βιώσουμε κάτι ξεχωριστό που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αποκτώντας μια νέα περσόνα, ένα alter ego, ίσως μας είναι και πιο εύκολο να μιλήσουμε για όλα αυτά που δεν τολμάμε στο κρεβάτι!

3. Απέφυγε την υπερβολική χρήση προκλητικών εκφράσεων

Στην ερωτική πράξη πρέπει και τα άτομα να νιώθουν άνετα με όσα συμβαίνουν. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να δοκιμάσεις τα όρια του τι είναι επιτρεπτό και τι απαγορεύεται, είναι να ξεκινήσεις με λιγότερο προκλητικές εκφράσεις, που κλιμακώνονται σταδιακά, ή ακόμα και να ρωτήσεις τον άλλον τι του αρέσει να ακούει από τον/την παρτενέρ του. Η υπερβολική χρήση κάποιων λέξεων ή εκφράσεων ενέχει τον κίνδυνο να καταστραφεί η ατμόσφαιρα και να φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση. Οτιδήποτε υπερβολικό έχει την τάση να γίνεται από άκρως προσβλητικό έως άκρως αδιάφορο και βαρετό και να σε απομακρύνει από τον άλλο. Τι πιο όμορφο λοιπόν απ’ το να ξεκινήσεις μια συζήτηση και να δεις που θα καταλήξει; Εξάλλου είναι ιδιαίτερα ελκυστικός ένας άνθρωπος που δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική επαφή και για όσα του αρέσουν! Δοκίμασέ το!

4. Πες αυτό που θέλεις

Από τα πιο έξυπνα παιχνίδια, ειδικά αν ο παρτενέρ σου είναι δεκτικός σε παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής, είναι να περιγράψεις αυτό ακριβώς που θέλεις να σου κάνει ο άλλος. Αναλυτικά και με μεγάλη λεπτομέρεια, χωρίς να φοβηθείς! Πες τι θέλεις να κάνει με το στόμα, με ολόκληρο το σώμα, τη στάση που έχεις στο μυαλό σου εκείνη τη στιγμή και πολλά άλλα. Μετά από καιρό αυτό μπορεί να γίνει και το αρχικό στοιχείο του ερωτικού παιχνιδιού μεταξύ σας. Πριν ακόμα συναντηθείτε, μπορείς με ένα μήνυμα ή ένα σύντομο τηλεφώνημα, να πεις αυτά που θέλεις να σου κάνει την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Η αναμονή και ο χρόνος που θα μεσολαβήσει, θα απογειώσει την επόμενη συνάντησή σας!

5. Να ‘χεις στον νου σου την απόλαυση

Είναι λογικό το άγνωστο να σου προκαλεί φόβο, ντροπή, ανασφάλεια, συστολές, ανάλογα με τις πεποιθήσεις και τον χαρακτήρα σου. Ο φόβος της αποτυχίας είναι ισχυρός αναστολέας, αλλά δε θα πρέπει να σε περιορίζει. Είναι απόλυτα λογικό να νιώθεις έναν βαθμό αντίστασης, αλλά αν σταματήσεις μια στιγμή και σκεφτείς ότι εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, ξεπερνώντας το αρχικό εμπόδιο, η οικειότητα που θα βιώσεις με τον παρτενέρ σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα! Ακολουθώντας τον δικό σου ρυθμό, βάλε όρια και σε τι βαθμό θες να τα ξεπεράσεις και προχώρησε με αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάς όμως να ακούς το σώμα σου και τον παρτενέρ σου, ώστε να είναι αμοιβαία η απόλαυση.

Ο απώτερος σκοπός και το νόημα του ντέρτι τοκ είναι να ενισχύσει την απόλαυση κατά την ερωτική επαφή. Είτε έχεις αποφασίσει να το δοκιμάσεις είτε το απορρίπτεις, σημασία έχει να νιώθεις ασφάλεια και να απολαμβάνεις τη στιγμή έχοντας θέσει τα δικά σου όρια. Θα υπάρξουν αστείες στιγμές, πράγματα που θα δυσκολευτείς να εκφράσεις, λέξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις άβολα. Ξεπερνώντας αυτό το αρχικό συναίσθημα της δυσκολίας, ίσως με τον καιρό ανακαλύψεις μια νέα πλευρά του εαυτού σου και βρεις τη φωνή που θα εκφράσει όλα όσα θέλεις!

Συντάκτης: Βασιλική Υψηλάντη
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Μάθε τα μυστικά της flinger!

Και κανένα μήνυμα δε θα μείνει ξανά στο «διαβάστηκε»!