Ειλικρίνεια· πολύ σημαντικό συστατικό κάθε σχέσης. Οπότε καλό είναι να την έχετε εύκαιρη στο ντουλάπι της συμπεριφοράς σας. Γνωρίζετε κι οι δύο πως το διάστημα που δεν είχατε επαφή, το κουμπάκι της ανανέωσης σελίδας στο προφίλ από το ταίρι σας πατιόταν ανά δέκα δεύτερα.

Μπαινοβγαίνατε, παρακολουθούσατε πριν πόση ώρα ήταν online και γενικά είχατε γίνει stalker περιωπής. Οπότε ποιος ο λόγος να μην το παραδεχτείτε φανερά κι ευθαρσώς; Η παγίδα εδώ είναι το πώς θα το παραδεχτείτε και γιατί. Δεν πρέπει αυτή σας η εξομολόγηση να έχει τον χαρακτήρα του ελέγχου και το χρώμα του «να ξέρεις θα συνεχίσω να το κάνω».

 

100 tips για να τα βρείτε οριστικά

Δεν είναι ο σκοπός αυτής της παραδοχής να φρικάρετε ο ένας τον άλλον νιώθοντας πως έχετε χώσει τον κατάσκοπο μέσα στο σπίτι σας. Άλλωστε το πιο πιθανό είναι να γνωρίζει ο ένας για τον άλλον ότι έπεσε και λίγη παρακολούθηση. Κι ας πούμε ότι πίστεψε ότι εκείνο το like που έγινε (καταλάθος ασφαλώς!) ήταν μια αντανακλαστική κίνηση κατά το σκρολάρισμα.

Πείτε το λοιπόν γλυκά, περιπαιχτικά, με μια διάθεση «μου έλειπες πολύ» κι όχι με μια διάθεση που να κραυγάζει πως ήθελες να επιβεβαιώσεις εγωιστικά πως θα είναι στα πατώματα σαν κι εσένα. Το να παραδεχτείτε λοιπόν ότι ναι, γίνατε και ντετέκτιβ Μονκ κάποιες στιγμές, ενδέχεται να φουντώσει το πάθος μεταξύ σας ακόμη περισσότερο, αν γίνει με το κατάλληλο πίσω κείμενο αφού θα είναι ξεκάθαρο ότι ακόμη κι αν δεν μιλούσατε, νοιαζόσασταν ο ένας για τον άλλον και ήταν αδύνατον ακόμα και διαδικτυακά, να βάλετε τελεία στο μεταξύ σας.

 

Τα μυστικά της επανασύνδεσης σε ένα μόνο βιβλίο…

Κυκλοφορεί σε ebook για λάπτοπ, κινητό, τάμπλετ!