Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά τα προβλήματα, τις στεναχώριες και τα τελεσίγραφα που μοιραστήκατε, συζητάτε να προσπαθήσετε ξανά για τη σχέση σας έναντι ενός πιθανού νέου έρωτα ανοιχτών ενδεχομένων και πολλαπλών δυνατοτήτων.

Μπορεί να τα βρείτε;

Ναι αρκεί να ξέρεις πώς!

 
Δεν έχετε την άγνοια ενός νέου ζευγαριού αλλά τη γνώση ενός παλιού που επαναπροσεγγίσει με νέα σκοπιά την ιστορία. Έχετε ανακαλύψει ο ένας τον άλλον και ο καθένας τον εαυτό του και με πλήρη συνείδηση, γνώση κι εμπειρία επιλέγετε να πατήσετε ξανά το “play” στη μεταξύ σας κασέτα, αλλάζοντας όμως αυτή τη σειρά και φέρνοντας τούμπα όλα όσα θεωρήσατε δεδομένα και ίσως να ήταν και τα ίδια που σας έφθειραν. Συνειδητοποιείτε τι τσαγανό κρύβει αυτή σας η επιλογή για επανασύνδεση;

Διαισθάνεστε ότι αυτό που κάποτε σας ένωσε είναι πιο δυνατό από αυτό που σας χώρισε. Μην αντιμετωπίζετε φοβικά τη νέα σας αυτή προσπάθεια, εστιάστε στο πώς θα λειτουργήσει, όχι στο ότι μπορεί και να μη λειτουργήσει, επειδή χάλασε μια φορά. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρον αυτή τη γνώση που έχετε αποκτήσει και νιώστε ασφαλείς μες στην αγάπη σας.

Είναι δεδομένο ότι η ανασφάλεια της τότε φθοράς σας θα προσπαθήσει να εισβάλλει -κι ίσως παραπάνω από μια φορά- μα θα δείτε και μόνοι σας πως καιρό με τον καιρό, θα γίνει τόσο μικρή που δε θα τη βλέπετε κι αυτό γιατί μόνο άνθρωπος που έκανε λάθος μπόρεσε τελικά να βρει το σωστό.

Κι εσείς κάνατε πολλά, άρα τώρα ήρθε η ώρα να καρπωθείτε και τα οφέλη τους.

Διάβασε εδώ και σε ebook 100 μυστικά για να τα βρείτε οριστικά!

Απόκτησέ το μ’ ένα κλικ εδώ!