Η πρώτη σκέψη είναι ότι του αρέσει να παίζει. Η δεύτερη ότι έχει κι άλλη ή άλλες ή γενικότερα ψάχνεται. Γιατί όμως πρέπει να είσαι κακοπροαίρετη; Θα πρέπει να παραδεχτείς ότι αυτά τα social media μας έχουν καταστρέψει λίγο. Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις ισορροπήσει την αυτοπεποίθηση και την ανασφάλειά σου, μια σχέση έρχεται να τις ταράξει πάλι.

Τώρα το τι νόημα βρίσκεις σε μία selfie ή μία κοινοποίηση που δηλώνει «σχεσιακή κατάσταση», κανείς δεν ξέρει. Πιθανόν ούτε κι εσύ. Απλά προτιμάς να γεμίζεις το κεφαλάκι σου με ερωτήματα και αμφιβολίες. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο ή παράξενο στο να μη θέλει να σε εμφανίσει στα social του. Σκέψου ότι πιθανόν θέλει αυτό να είναι ένα κομμάτι δικό του. Να προστατέψει την προσωπική του ζωή και ό,τι προσπαθεί να χτίσει μαζί σου. Είναι όμορφο κάποιος να σε ποστάρει μέσα στην καρδιά του και όχι σε μία σελίδα σαν έπαθλο.

Αν ωστόσο του το ‘χεις αναφέρει κι εξακολουθεί να το αρνείται πεισματικά δε θα πω ότι έχεις άδικο ν’ αναρωτιέσαι, γιατί η συνεχής άρνηση είναι κατιτίς περίεργη.

Γιατί να μη σου κάνει το χατίρι και να επιμένει;

Τώρα αν αυτό κρύβει κάτι πονηρό από πίσω δεν είναι δύσκολο να το ανακαλύψεις όσο κι αν προσπαθήσει να το κρύψει. Και στην τελική κάνε κι εσύ το ίδιο. Πίστεψέ με, πιάνει λίγο αυτό. Και σύντομα θα δεις τη φώτο σας φωτογραφία προφίλ.

 

Θέλεις να μάθεις κι άλλα μυστικά για να το πετύχεις;

Έχεις κι άλλα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση; Εδώ λύνονται όλα σε έντυπη έκδοση!

Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις το ανδρικό μυαλό; Εδώ εξηγούνται όλα σ’ ένα ebook!