Για την ακρίβεια, πριν ακόμη κι απ’ αυτό. Απ’ την πρώτη ματιά, αυτό που κάποιοι λένε αισιόδοξα «εμείς αργά ή γρήγορα θα είμαστε μαζί», άρχισε να ψιθυρίζεται δειλά και συνεσταλμένα μέσα μου. Δειλά και συνεσταλμένα, γιατί κακά τα ψέματα, κάποιες φορές θα περάσει καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσεις, αν τελικά δεν κάνεις τα όνειρα μόνος σου.

 

Οι πιο  μεγάλοι έρωτες σε ένα και μόνο βιβλίο!

 

 

Μήπως κρύβεται κι ο δικός σου σε κάποια σελίδα;

 

 

Κοντρίτσα, πλακίτσα, χιουμοράκι. Το τρίπτυχο που απ’ τη μια δείχνει φλερτ, απ’ την άλλη ανασφάλεια. Άμυνες όχι σε σένα, αλλά στον ίδιο μου τον εαυτό. Όταν έχεις μάθει να ζεις με ανεμομαζώματα και διαολοσκορπίσματα, ο πραγματικός έρωτας σε βρίσκει ανέτοιμο. Όχι, το δύσκολο δεν είναι ν’ αντιμετωπίσω εσένα, ίσα-ίσα, αυτό είναι και το θεμιτό. Το δύσκολο είναι ν’ αντιμετωπίσω τον εαυτό μου ερωτευμένο, εξαρτημένο κι ευάλωτο.

Κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν το φλερτ σαν πρόοδο, που καθοδηγείται από μελετημένες κινήσεις, χειρουργική ψυχραιμία και στρατηγική. Φλερτ με ψυχραιμία; Μου κάνεις πλάκα; Ακόμη κι αν ευδοκιμήσει το φλερτ σε τι έρωτα θα δώσει ζωή; Τι να τον κάνω έναν έρωτα που κυοφορήθηκε στη στρατηγική και την προετοιμασία; Αν ακόμη κι αυτός πάψει να είναι αυθόρμητος, το μόνο που μας λείπει θα είναι ένα barcode στο κούτελο κι ένας διακόπτης.

 

Βρες εδώ την απόλυτη συλλογή από 40 ερωτογραφήματα.

Κατέβασε το e-book σε όλες τις συσκευές σου!