Αναφορικά με το swinging, ή αλλιώς την ανταλλαγή ζευγαριών με σκοπό το σ3ξ, αυτό που συνηθέστερα συμβαίνει στην πράξη, είναι τυφλές συναντήσεις ζευγαριών σε swing bars. Πρόκειται για χώρους που θυμίζουν ξενοδοχεία. Αυτό συμβαίνει διότι πέρα από ένα χώρο υποδοχής υπάρχουν και δωμάτια στα οποία μπορεί να απομονωθεί κανείς αλλά και κρεβάτια σε πιο «κοινή» θέα. Σκοτεινά δωμάτια και τρύπες με στόματα που περιμένουν ανοιχτά ένα πέος σε στύση, χωρίς οπτική επαφή αλλά μόνο για ικανοποίηση των δύο πλευρών, συμπληρώνουν συχνά την εικόνα.

Η ατμόσφαιρα έχει έναν σαφή κι έντονο ερωτισμό που αντανακλάται στη μουσική, στις κινήσεις των ατόμων που εισέρχονται στον χώρο, στη μυρωδιά των σωμάτων που ιδρώνουν κι ερωτοτροπούν στους διπλανούς χώρους, στους ήχους και στα βογγητά. Ο χώρος φωνάζει «σ3ξ» και όποιος εισέρχεται το γνωρίζει. Είναι, άλλωστε, ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται εκεί. Αλλά δε βρίσκεται μόνος. Βρίσκεται με το σύντροφό του. Κι έχουν σκοπό και οι δύο να κάνουν σεξ. Μόνο που απόψε δε θα κάνουν μεταξύ τους, αλλά με κάποιον ή κάποιους άλλους, που θα γνωρίσουν μπαίνοντας.

 

Ανακάλυψε εδώ το πιο χοτ e-book του pillowfigths!

Κατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου!

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Στα πλαίσια αυτής τη συναίνεσης, τα ζευγάρια των swingers τείνουν να αναπτύσσουν κώδικες επικοινωνίας ώστε να γίνεται κατανοητό από το σύντροφό τους ότι, για παράδειγμα, δεν αισθάνονται άνετα στη συνθήκη που έχουν βρεθεί- γνωρίζοντας π.χ. ένα άλλο ζευγάρι- ή ότι είναι σύμφωνοι και μπορούν να προχωρήσουν. Προσυμφωνημένοι κωδικοί, τύπου «αν δε μου αρέσει θα σου ζητήσω να μου φέρεις ένα ποτό που ξέρεις ότι δεν πίνω» ή «αν θεωρώ αυτούς με τους οποίους μιλάμε hot και κατάλληλους για επαφή, θα φέρω τη συζήτηση σε διακοπές» αποτελούν τρόπους που οι swingers δίνουν το οκ στο σύντροφό τους ή δηλώνουν την πρόθεσή τους να μην προχωρήσουν.

Το αν θα βρεθούν όλοι σε έναν κοινό χώρο, σε ένα κοινό κρεβάτι ή σε διπλανά, ή ο καθένας θα απομονωθεί με τον αποψινό του παρτενέρ, χρειάζεται, επίσης, να αποτελέσει αντικείμενο συνεννόησης. Για το συγκεκριμένο θέμα οι προσεγγίσεις είναι δύο. Είτε το ζευγάρι έχει προσυνεννοηθεί, οπότε στις συζητήσεις με άλλο ζευγάρι είναι εξ αρχής ξεκάθαρο- «εμείς θέλουμε να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο, εσείς;» και η πορεία αποφασίζεται αναλόγως με την απάντηση, προφανώς. Ε