Θα ντυθείς. Ζεστά, γιατί κάνει και κρύο. Και θα κατέβεις κέντρο. Σε όποια πόλη κι αν είσαι. Δεν έχει σημασία. Θα περπατάς, συνέχισε να περπατάς μέχρι να βρεις μία τσιγγάνα. Την πρώτη που θα δεις. Πάλι δεν έχει σημασία. Και θα της πεις κατά λέξη: Θέλω να μου πεις τα ταρώ. Και θα καταλάβει αυτή. Θα σου πει να την ακολουθήσεις. Θα μπείτε σε μια παλιά αποθήκη και θα σε βάλει να κάτσεις σε μια στοίβα από χαλιά. Μυρίζει λίγο κάπως εκεί μέσα, ε;

Πρόσεχε, κρέμονται κάτι κομπολόγια από πάνω σου. Μη μας χτυπήσεις κιόλας. Μα, είναι δυνατόν; Πώς θα καταλάβω, λέει, ότι πράγματι με γουστάρει. Αυτό, παιδί μου, είναι υποχρεωτικό μάθημα στο Hogwarts. Α’ εξαμήνου, μάλιστα. Μαθαίνεις να διαβάζεις τη σκέψη του άλλου.

 

Πώς στο καλό καταλαβαίνεις τι θέλει;

 

Μάγια χρειάζονται, για να καταλάβεις τι ζητάει και τι θέλει από σένα ένας άνθρωπος. Μάγια! Τώρα, σοβαρά, υπάρχουν μερικά σημάδια που με λίγη παρατηρητικότητα εντοπίζονται. Θα γίνεται επιθετικός μαζί σου, θα σου την μπαίνει, δε θα αφήνει λέξη σου να πέσει κάτω. Θα δίνει σημασία σε ό,τι κι αν λες. Θα επιδιώκει συνεχώς να βρίσκεται κοντά σου, σε κοινές παρέες και σε μαγαζιά.

Θα σε παρατηρεί από πάνω μέχρι κάτω μα θα αδιαφορεί κι ορισμένες στιγμές. Και κυρίως θα φροντίζει να παρατείνει το χρόνο που θα βρίσκεστε μαζί. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα σου προτείνει να σε γυρίσει αυτός σπίτι.

Κοινώς, θα νοιάζεται. Κι αυτοί που νοιάζονται, φαίνονται.

 

10 άντρες απάντησαν σε 100 γυναίκεια ερωτήματα

Είπαν ακριβώς αυτό που σκέφτηκαν, όπως θα μιλούσαν σε κολλητούς τους

Ένα βιβλίο για να μπεις κι εσύ στο μυαλό τους