Ξέρω πως έχεις τις στιγμές σου. Σίγουρα, δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες ούτε όλες οι στιγμές ίδιες, γι’ αυτό προσπαθώ να σεβαστώ και να περιμένω υπομονετικά, ένα μήνυμά σου ή να αδειάσει αυτό το πρόγραμμά σου. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Σε καμία περίπτωση, δεν εννοώ να με θες μόνο εσύ κι εγώ να σε έχω στα αζήτητα. Όχι, μη με παρεξηγείς! Είναι που με ενδιαφέρει όταν κοιταζόμαστε να βλέπω ότι με θέλεις. Ότι ενδιαφέρεσαι για εμένα και τις στιγμές που μοιραζόμαστε και ότι θες πολύ να είσαι εδώ. Θέλω να βλέπω ότι κανένα «αλλού» δε θα σε γέμιζε όσο το «εδώ» μας.

 

Αντιφάσεις, ακρότητες, υποσχέσεις, μεγαλοστομίες, διαψεύσεις και κριτικές.

Όλα σε ένα και μόνο βιβλίο!

 

«Πάω να βάλω ένα ποτήρι νερό» σου λέω. «Κάτσε, θα σου βάλω εγώ» απαντάς, «Όχι, δε χρειάζεται να φύγεις από τα σκεπάσματα. Σε ένα λεπτό θα είμαι πίσω!», απαντώ δίνοντάς σου ένα γλυκό κι ελάχιστα υγρό φιλί στα χείλη. Και βγαίνω από το δωμάτιο κατευθυνόμενος προς την κουζίνα σου και ακόμη να σε σκέφτομαι. Είμαστε όντα περίεργα εγώ κι εσύ. Ενήλικες πειθαρχημένοι και ταυτόχρονα ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα. Συνέχεια αφήνουμε ο ένας τον άλλο με ερωτηματικά και καταλήγουμε να ξέρουμε πως δεν είναι σωστό, αλλά να μην το μετανιώνουμε κιόλας.

Με λίγα λόγια, εσύ θες από εμένα κάτι και εγώ θέλω από εσένα κάτι και τέλος πάντων ενώ θέλουμε το κάτι, δεν το έχουμε, γιατί, ενώ το θέλαμε, δε ρίξαμε τα μούτρα μας να το ζητήσουμε για να το έχουμε. Και μέσα σε όλα αυτά εξακολουθούμε να είμαστε καλά και να είμαστε ψύχραιμοι και μαζί. Τι παίρνουμε γι’ αυτό; Γυρίζω στο δωμάτιο και ήδη το πρόσωπό σου έχει πάρει αυτή τη γλυκιά γκριμάτσα που σε ξεχωρίζει όταν νυστάζεις. «Να ‘ξερες πόσο λατρεύω τη ζωή που μπορώ να σε βλέπω έτσι!» μου ξεφεύγει και δεν ακούς ή προσποιείσαι ότι δεν ακούς. «Τίποτα. Ήρθα λέω».

 

 

Βρες εδώ την απόλυτη συλλογή από 40 ερωτογραφήματα.

Κατέβασε το e-book σε όλες τις συσκευές σου!