Η ερωτική πράξη από μόνη της προσφέρει ευχαρίστηση σε κάθε άνθρωπο. Όταν μάλιστα πρόκειται να δοκιμαστεί κάτι για πρώτη φορά πέραν των συνηθισμένων κι επαναλαμβανόμενων, η όλη φάση ανεβαίνει σ’ άλλο επίπεδο. Μπορεί κάποιος να βρει κάτι καινούργιο που θέλει να δοκιμάσει με το σύντροφό του και να το προτείνει. Μπορεί μάλιστα να κτιστεί σταδιακά και μια προσμονή γύρω απ’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι να ‘ρθει το βράδυ κι η πολυπόθητη στιγμή των αποκαλυπτηρίων.

 

Βρες εδώ 300 πρακτικά tips 

για να φτάσεις στην καλύτερή σου εκδοχή!

 

Δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό, σκοπός είναι πρωτίστως να περάσουν οι σύντροφοι μεταξύ τους ευχάριστα, αλλά ταυτόχρονα να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, τα γούστα τους, τα σώματά τους. Να μην ντρέπονται να πειραματιστούν, ακόμη κι αν κάτι δεν πετύχει όπως ίσως να το φαντάζονταν στο μυαλό τους. Δείχνει πως δεν έχουν κόμπλεξ με το σώμα και τον εαυτό τους, αλλά απολαμβάνουν κάθε στιγμή, ακόμη και τις αμήχανες, που ίσως να είναι δεδομένες σ’ ένα πιο τολμηρό εγχείρημα. Η άνεση με το σώμα μας είναι κύριο ζητούμενο για να μπορούμε να χαιρόμαστε πιο προσωπικές στιγμές με το σύντροφό μας.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ακόμη κι αν δεν πετύχει, δε σημαίνει πως η όλη προσπάθεια πήγε χαμένη, αφού μέσα από το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό που απαιτείται για διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, το σίγουρο είναι πως πάλι το ζευγάρι θα ευχαριστήθηκε τη φάση και το μεταξύ τους μοίρασμα.

 

Βρες εδώ το νέο e-book του pillowfights και φτιάξε τη ζωή σου όπως ακριβώς τη θες!

Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις!

Κατέβασέ το τώρα για όλες τις συσκευές σου!