Είναι κι εκείνα τα ζευγάρια που αισθανεσαι πως εκπέμπουν ένα δικό τους φως, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν το παραμικρό για να σε πείσουν για την ευτυχία και τη σταθερή τους βάση. Αναμφίβολα ένα ζευγάρι που φροντίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ ταυτόχρονα μοιάζουν να μοιράζονται μια αγάπη από τις λίγες, είναι εκείνο της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά.

Η Αντιγόνη, έγινε γνωστή από την παιδική της ηλικία, μιας και συμμετείχε στο τραγούδι «Με λένε Πόπη», με τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή το 2010 με τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show Greek Idol, όπου και μας σύστησε τη μουσική της ταυτότητα. Πλέον, ασχολείται με την υποκριτική και συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις.

 

 

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μακαλιάς, εξαιρετικός κωμικός που μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε από το 2005, συμμετέχει ως ηθοποιός σε αρκετές αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές αλλά και στο θέατρο, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ως παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

 

Η Αντιγόνη με τον Δημήτρη γνωρίστηκαν στην παράσταση Rent, όπου ο Δημήτρης αντικατέστησε τον Μίνω Θεοχάρη κι όπως φαίνεται, αυτό ήταν αρκετό για να ανάψει η σπίθα που έπειτα έγινε πυρκαγιά. Οι δύο τους μιλάνε για την πρώτη τους αυτή επαφή με νοσταλγία. Στην πρώτη τους συνάντηση ο Δημήτρης αναφέρει πως εντυπωσιάστηκε από την Αντιγόνη, ενώ εκείνη, βλέποντάς τον είπε, «να ένα ωραίο αγόρι.»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

 

Αυτή η γνωριμία συνέβη δύο χρόνια πριν τη δημιουργία της σχέσης τους, η οποία άνθισε με αφορμή την εμφάνιση πάλι και των δύο στην ίδια παράσταση. Μάλιστα, ενώ ο Δημήτρης από την αρχή βάφτισε σχέση αυτό που είχαν, η Αντιγόνη για έξι τουλάχιστον μήνες δεν το ονομάτιζε έτσι. Η συγκατοίκηση, από την άλλη, ήρθε αβίαστα μιας και ήδη, τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας μένανε μαζί, στο σπίτι του Δημήτρη. Άλλωστε αυτό δείχνει κι η ίδια η σχέση του ζευγαριού, η οποία προέκυψε φυσικά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

 

Φυσικά προέκυψε και η πρόταση γάμου αλλά καθόλου ανοργάνωτα, αφού ο Δημήτρης ετοίμαζε την πρόταση για έναν μήνα, μιας και δεν ήταν μια κλασική πρόταση υπό το φως των κεριών ή μετά από κάποιο δείπνο. Πήγε με την ιδέα αυτή τις προτάσεις γάμου σε άλλο level πια. Πού να ήξερε η Αντιγόνη τι την περίμενε στο σινεμά που πήγε με τη φίλη της Νάντια Κοντογεώργη; Ο Δημήτρης είχε κλείσει όλη την αίθουσα, όπου υπήρχαν φίλοι του ζευγαριού κι αφού προβλήθηκε ένα εικοσάλεπτο βίντεο με την κοινή τους πορεία ως ζευγάρι, ο Δημήτρης εμφανίστηκε κι έκανε πρόταση γάμου στην εμφανώς συγκινημένη Αντιγόνη, η οποία δεν ήξερε και τι να πει. Και να, πώς μια πρόταση γάμου γίνεται από κλισέ, επική.

 

 

Άλλωστε, όλα όσα κάνει αυτό το ζευγάρι φροντίζει να είναι μοναδικό. Παντρεύτηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015, μέρα που ο ηθοποιός έχει και τα γενέθλιά του, για να μην ξεχνάει η Αντιγόνη την επέτειό τους, όπως χαριτολογώντας ανέφερε ο Δημήτρης. Μήπως γι’ αυτό έβαλε και τρεις κουμπάρους να τους παντρέψουν; Δεν μπορεί, κάποιος από όλους θα της το θυμίζει κάθε χρόνο.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με την άφιξη των δύο παιδιών τους, του Χάρη που γεννήθηκε το 2017 και της κόρης τους που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 και δεν έχει ακόμη βαφτιστεί. Θέλουν να τη βαφτίσουν όταν θα πλησιάζει τα δύο, όπως έκαναν και με τον γιο τους, ώστε να μπορεί να καταλαβαίνει και καλύτερα κάποια πράγματα.

 

 

Κι αν για τον Δημήτρη Μακαλιά η συμβίωση, ο γάμος και τα παιδιά ήταν κάτι που του έβγαινε αβίαστα, η Αντιγόνη τα σκέφτηκε ακριβώς λόγω του Δημήτρη. Όπως η ίδια αναφέρει, δεν είχε φανταστεί τον εαυτό της ως σύζυγο και μανούλα, αλλά χάρη στο Δημήτρη που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ βοηθητικός στο σπίτι, η ιδέα μπήκε μέσα της και τελικά, στρογγυλοκάθισε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

 

Αν και είναι πολύ προσηνείς προς τα έξω, οι ίδιοι λένε πως στο σπίτι τους δε λείπουν οι εντάσεις και λόγω των έντονων χαρακτήρων τους τσακώνονται συχνά, αλλά πάντα τα βρίσκουν μετά.

Ένα χαμηλών τόνων ζευγάρι που μοιράζεται στιγμές του που θεωρεί αξιόλογες, αλλά και που δεν ενδιαφέρεται για το τι θα πουν, πώς θα το πουν και γιατί θα το πουν, οι γύρω τους. Ένα ζευγάρι που αφήνει την κοινή ζωή του να κυλά όπως ξεκίνησε η σχέση τους, εύκολα κι απλά. Μπορεί να μην είναι πάντα όλα ρόδινα, αλλά με την αγάπη και την κατανόηση που τους ενώνει, βρίσκουν πάντα λύσεις στα προβλήματά τους και χαίρονται την όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν. Αυτή δεν είναι άλλωστε και η ουσία μιας σπουδαίας αγάπης;

Συντάκτης: Ελευθερία Ιωάννογλου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου