maira238

Σε μια εποχή που όλα περιστρέφονται γύρω από το σεξ –ό,τι πεις αποτελεί υπονοούμενο για το κομμάτι αυτό και είσαι σε μια συνεχή αναζήτηση τρόπων να γίνεις όλο και καλύτερος σε αυτόν τον τομέα διαβάζοντας διάφορα για τα γενετικά όργανα και τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τα διεγείρεις προκαλώντας μεγαλύτερη ευχαρίστηση τόσο σ’ εσένα όσο και στον σύντροφό σου– γεννήθηκε η ανάγκη να μελετηθεί ανατομικά το σώμα όσο γίνεται περισσότερο.

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τη διέγερση του ανθρώπινου σώματος. Το γυναικείο, όμως, σώμα έχει από τη φύση του ένα όργανο το οποίο υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για την ευχαρίστησή του.

Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας συστήσω την κυρία Κλειτορίδα. Σταρ του σινεμά η κυρία αυτή, καθώς ούτε λίγα έχουν γραφτεί για χάρη της αλλά ούτε και εύκολα μπορεί να τη μελετήσει κανείς, πρωταγωνιστεί σε πολλά ερωτικά σενάρια στα οποία αποτελεί και βασική προϋπόθεση για να επιτευχθεί το απόλυτο ερωτικό κορύφωμα.

Παιδεύει πολλούς η δεσποινίς και κυρίως τον ανδρικό πληθυσμό που είτε ως επιστήμονες θέλησαν να τη μελετήσουν για να μπορέσουν να καταγράψουν τη λειτουργία της και να μάθουν τον τρόπο που διεγείρεται είτε ως απλοί σύντροφοι θέλησαν να φθάσουν την παρτενέρ τους στο ζενίθ της σεξουαλικής απόλαυσης.

Μυστήριο πέπλο υπάρχει γύρω της και καθόλου δεν τη χαλάει, αφού έτσι κρατά την απόλαυση ζωντανή. Μάχες έχουν γίνει στο παρελθόν γύρω από το όνομα και την ανακάλυψή της εφόσον σαν σύγχρονη Μαρία Πενταγιώτισσα σφάζονταν οι επιστήμονες ποιος την πρωτοανακάλυψε και πόσο χρήσιμη είναι για το ερωτικό παιχνίδι. Πρώτος ο Ιταλός επιστήμονας Colombo και δύο χρόνια αργότερα ένας άλλος επιστήμονας, ισχυρίστηκαν ότι ανακάλυψαν την Κλειτορίδα και έκτοτε πολλοί άνδρες έχουν χάσει τον ύπνο τους προς αναζήτησή της.

Η κυρία αυτή, λοιπόν, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος ταινιών όπως «Γυναικείος οργασμός και κλειτορίδα», «Κλειτορίδα και ανδρικό πέος», «Η αναζήτηση της Κλειτορίδας» κτλ., αν την αγγίξεις μπορεί να σε κάνει απόλυτα χαρούμενο ή να σου χαρίσει μια μέτρια σεξουαλική επαφή αν την αφήσεις τελείως εκτός παιχνιδιού.

Είναι αλήθεια ότι η σταρ μας έχει συγγένεια με το ανδρικό μόριο καθώς μοιάζουν και λιγάκι ως προς τις στυτικές τους λειτουργίες, κρατώντας όμως όλα τα διαφορετικά τους στοιχεία προφανώς και δεν έχουν ταυτόσημη σχέση. 

Το κομμάτι που σ’ αφήνει να δεις, φίλε άνδρα, η μυστήρια μας φίλη Κλειτορίδα είναι μόνο το ελάχιστο από τον εαυτό της. Ξέρεις πώς είναι αυτές οι ντίβες. Δείχνουν μόνο ό,τι θέλουν να δείξουν για να παιδευτείς να ανακαλύψεις μόνος σου τα υπόλοιπα.

Ουράνιο δώρο νιώθει η σταρ μας και όχι άδικα, αφού έχει έρθει για να χαρίσει στιγμές ευχαρίστησης και ο γυναικείος πληθυσμός θα πρέπει να την ευχαριστεί συχνά και μόνο που υπάρχει, μιας που οδηγεί ευκολότερα στον οργασμό και του παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια –γιατί είναι και χουβαρντού–, ενώ οι άνδρες από την άλλη, αν και έρχονται σε στυτική κατάσταση σχετικά με πιο εύκολο τρόπο, αδυνατούν να απολαύσουν τον οργασμό τους στην ίδια ένταση και διάρκεια.

Αυτή είναι λοιπόν η σταρ στο σώμα μας, η κυρία Κλειτορίδα -κυρία ως ένδειξη σεβασμού για όσα μας προσφέρει. Φίλε άνδρα, ξέρουμε αποτελεί ένα μυστήριο για ‘σενα αλλά μην την αμελείς για να φτάνετε στο απόγειο και εσύ και η παρτενέρ σου, αλλά και εσύ φίλη γυναίκα, φρόντισε να τη βάζεις συχνά στο ερωτικό σας παιχνίδι για να περάσετε και οι δυο ακόμα καλύτερα. 

Αφού είπαμε η δικιά μας η σταρ θέλει να κρατά και λίγο το μυστήριο γύρω της για το σασπένς. Τώρα που γνωριστήκατε, ελπίζω να μη χαθείτε!

Συντάκτης: Κατερίνα Μάρου
Επιμέλεια κειμένου: Μάιρα Τσιρίγκα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!