Κινητοποιήσου και πάρε αποφάσεις χωρίς δισταγμό! Τόλμησε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως,  αφέσου στη στιγμή, γνώρισε νέους ανθρώπους, γέλασε διασκέδασε και σου εγγυώμαι ότι η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις!

 

Κριός

Η καθημερινότητά σου σε κουράζει, αγαπητέ Κριέ, με τα άπειρα προβλήματα που καλείσαι να λύσεις και τις εκκρεμότητες από το παρελθόν που απαιτούν άμεση διευθέτηση. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

 

Ταύρος

Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων και φρόντισε να ανταποκριθείς σύντομα και χωρίς φόβο σε αυτά που θα απαιτηθούν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περνάτε καλύτερα.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου και δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου, η οποία θα βρει διέξοδο και θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Νέες ευκαιρίες θα ακολουθήσουν και θα βελτιώσουν καθοριστικά τη ζωή σου. Προβλήματα που μπορεί να είχες στα αισθηματικά σου, έχουν περάσει. Καλό θα είναι σήμερα να κανονίσετε μια εκδρομή με το ταίρι σου, που θα κάνει καλό και στους δύο.

 

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες δράσεις που δεν έχεις προβλέψει. Θα χρειαστείς προετοιμασία για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία. Παρατήρησε τις λεπτομέρειες σε συζητήσεις που αφορούν τις υποθέσεις σου. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στη σχέση σου, ώστε να περνάς πολύ καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου.

 

Λέων

Η επιτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου με αργά αλλά σταθερά βήματα. Χαλάρωσε και ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου. Όλα θα πάνε καλά με ψυχραιμία και θετική σκέψη. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου και να μην σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν περάσει και χαλάνε την ψυχολογία σου.

 

Παρθένος

Χάνεις άσκοπο χρόνο στο κυνήγι της επιβεβαίωσης και αποσπάσαι από την ουσία. Η πνευματική σου υπόσταση έχει μεγαλύτερη σημασία από την κοινωνική σου παρουσία – μην επενδύεις σε λανθασμένες κατευθύνσεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιθέσεις.

 

Ζυγός

Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση για την οποία κόπιασε τόσο Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για αισθηματικά θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σκορπιός

Δυνατότητα εξέλιξης σε επίπεδο γνώσεων πρόκειται να σου δοθεί από αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποίησέ την γιατί δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του ζωδίου σου θα περιοριστεί και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ηρεμία. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

 

Τοξότης

Προχώρα στη ζωή σου και μην ασχολείσαι με κανέναν. Οι φιλίες είναι επιλογή σου και σε δικαιώνουν περίτρανα. Για τους υπόλοιπους ο χρόνος θα φέρει τις κατάλληλες απαντήσεις. Κοίτα το μέλλον των αισθηματικών σου με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα σου προτείνει μία γνωριμία για λόγους που δεν γνωρίζει καλά ούτε το ίδιο. Μην το αποφύγεις, αλλά εξέτασε προσεκτικά τον τρόπο που θα λειτουργήσεις, ώστε να έχεις ουσιαστικό όφελος από αυτή τη διασύνδεση. Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ώστε να βελτιώσεις τα πράγματα.

 

Υδροχόος

Κάποιο φιλικό άτομο, αγαπητέ Υδροχόε, με το οποίο είχατε απομακρυνθεί χωρίς ουσιαστική αιτία, στο πέρασμα του χρόνου, θα σε συναντήσει τυχαία και η αμοιβαία εκτίμηση θα πυροδοτήσει νέο κύκλο επικοινωνίας. Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

 

Ιχθύς

Οι μεγάλες δυνατότητές σου θα συγκινήσουν σημαντικά πρόσωπα που με τη σειρά τους θα σου προτείνουν τρόπους για να προχωρήσεις. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία προκειμένου να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες από το πουθενά.

 

Πηγή