Αυτήν την Κυριακή κυριαρχεί η νευρικότητα αλλά και η ανάγκη να κάνουμε μία αλλαγή! Αυτό μπορεί να επιφέρει αρκετά προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, γιατί η μέρα δεν θα εξελιχθεί ακριβώς έτσι όπως περιμέναμε ή φανταζόμασταν!  Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ειδήσεις, οι απρόσμενες γνωριμίες, ενώ η επιπολαιότητα θα βρίσκεται στο ζενίθ της.

 

Κριός

Η περίοδος μικρής εύνοιας έχει παρέλθει και οι προοπτικές διαφαίνονται ιδιαίτερα θετικές για το ζώδιό σου, το ερχόμενο διάστημα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές και οφείλεις να τις αξιοποιήσεις ανάλογα. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα τα όμορφα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον.

 

Ταύρος

Η διαρκής σου τάση για ονειροπόληση φέρνει θλίψη και έντονη μελαγχολία, που εμποδίζουν κάθε μορφή δημιουργικής δράσης, μπλοκάροντας σαφέστατα τις εξελίξεις σε πολλά επίπεδα. Μετακινήσεις και συμφωνίες ευνοούνται για το ζώδιό σου, αρκεί να τηρήσεις απόλυτη μυστικότητα, ώστε να μην υπάρξουν παρεμβάσεις. Μην αφήνεις κάποια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο επάνω στο ταίρι σου. Θα πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πάρα πολλά.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες φέρνουν μεγάλες αλλαγές για το ζώδιό σου, συνεχώς, οι οποίες σε βοηθούν να καλύψεις τις ανάγκες σου με επιτυχία. Η περίοδος είναι κατάλληλη για δημιουργική δράση και ο σωστός προγραμματισμός μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα, σε πολλά επίπεδα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας.

 

Καρκίνος

Πολλά γεγονότα που σου ήταν άγνωστα τώρα θα αποκαλυφθούν και αυτό θα βοηθήσει τις καταστάσεις να εξελιχθούν ευκολότερα και με πιο ουσιαστικό τρόπο. Αισθηματικά, σήμερα η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφοσιωθείς.

 

Λέων

Ζητήματα οικογενειακής φύσεως θα λυθούν με ευνοϊκό για σένα τρόπο και εκκρεμότητες που σε κρατούσαν πίσω ως προς τις επιδιώξεις σου, θα λήξουν μια και καλή. Στον αισθηματικό τομέα, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σού βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση.

 

Παρθένος

Η αλλαγή που βιώνεις τελευταία σε δυσκολεύει ακόμα, αγαπητέ Παρθένε, και ο συντονισμός της καθημερινότητάς σου καθυστερεί, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι ψυχικά και σωματικά περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα μια χαρά στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Οι ευκαιρίες που προσέφεραν οι πλανήτες στο ζώδιό σου δεν έχουν τελειώσει, αλλά εσύ δείχνεις να μην το συνειδητοποιείς, αγνοώντας τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις καταστάσεις και να σταθεροποιήσεις τη θέση σου. Δείξε σοβαρότητα στις εκτιμήσεις σου, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Οι καταστάσεις εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς για το ζώδιό σου και αυτό αποτελεί πρόκληση σε πολλά επίπεδα. Μην βιαστείς να ολοκληρώσεις πράγματα που δεν είσαι απολύτως σίγουρος ότι θα σε ικανοποιήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, κάνε σήμερα στο ταίρι σου τις προτάσεις σου και να ξέρεις ότι θα περάσεις πολύ ερωτικά και αξέχαστα μαζί του.

 

Τοξότης

Φρόντισε να είσαι σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, μείνε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στα αισθηματικά σου. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται εξαιρετικά ωφέλιμο για το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα, καθώς κάποια πρόσωπα πρόκειται να σου προσφέρουν ανέλπιστες ευκαιρίες και βοήθεια. Παράλληλα θα μπορέσεις να διαπιστώσεις τις αρνητικές προθέσεις επιζήμιων ατόμων τα οποία χρήσιμο θα είναι να απομακρύνεις το συντομότερο. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Οι ισορροπίες του ζωδίου σου παρουσιάζουν πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, εξ αιτίας της ανάγκης σου να εμμένεις σε προβληματικές καταστάσεις μέχρι αυτές να φτάσουν στα όριά τους. Σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν στα αισθηματικά σου, θα σου δώσουν περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Η καλή σου διάθεση και ο θετικός τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις θα συμβάλουν ώστε να ξεπεράσεις, αγαπητέ Ιχθύ, σημαντικά προβλήματα και να βελτιωθεί ουσιαστικά η κατάσταση. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα και θα περάσεις ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

 

Πηγή