Πες αυτά που αισθάνεσαι, προσπάθησε όμως να συγκρατήσεις λίγο την αυθάδεια, ή ακόμα και την ειρωνεία γιατί άθελά σου μπορεί να πληγώσεις άτομα τα οποία είναι για σένα σημαντικά! Η μέρα ξεκινά δημιουργικά και ευχάριστα, στη συνέχεια όμως, υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες γιατί δημιουργείται η συνειδητοποίηση ότι κάποια εμπόδια είναι απροσπέραστα!

 

Κριός

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν εξετάσεις προσεκτικά τις προϋποθέσεις στις οποίες θα στηριχτείς για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές για το ζώδιό σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να ξεπεράσεις ενδεχόμενα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

 

Ταύρος

Η κούρασή σου δυστυχώς δεν βοηθάει σε αυτό, αλλά να ξέρεις ότι πολύ σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Δώσε περισσότερη σημασία στην προσωπική σου ζωή ώστε να επιτύχεις τη σταθεροποίηση που επιθυμείς. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα στο ταίρι σου για αυτά που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου.

 

Δίδυμος

Φρόντισε η στάση σου να είναι πιο διαλλακτική, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες συγκρούσεις. Οι νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τώρα θα σου δώσουν τεράστιες δυνατότητες. Αισθηματικά, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα είναι στα ύψη.

 

Καρκίνος

Σε κάποια ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, θα διαφανούν προοπτικές ανάκαμψης. Ταυτόχρονα, εκκρεμότητες που σε απασχόλησαν ιδιαίτερα στο παρελθόν, θα λήξουν χωρίς συνέπειες και οι ορίζοντές σου θα διευρυνθούν αισθητά. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

 

Λέων

Η αδράνεια σε κοινωνικό επίπεδο εμποδίζει την αξιοποίηση ευκαιριών που συνεχώς χάνεις εξ αιτίας της απόμακρης στάσης σου. Πάρε την απόφαση να βγεις από το καβούκι σου. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να αποφασίσεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι και τη σχέση σου, και μετά μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον.

 

Παρθένος

Η καλή σου διάθεση αλλά και ο ευγενικός χαρακτήρας του ζωδίου σου θα δημιουργήσουν φιλικές διαθέσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο και μέσα σε αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα θα ευνοηθείς, σε ό,τι αφορά την προώθηση των υποθέσεών σου. Τα αισθηματικά σου έχουν ισορροπήσει και νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

 

Ζυγός

Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και απόφυγε διαφωνίες που μπορεί να μπλοκάρουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Κάποια θέματα θα ξεκαθαρίσουν χωρίς τη δική σου μεσολάβηση και οι εχθροί θα αποκαλυφθούν. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η γοητεία σου θα καταπλήξει, ενώ θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

 

Σκορπιός

Μην αφήσεις τους φόβους σου να σε κατευθύνουν σε λανθασμένους δρόμους, αλλά προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα και να αναζητήσεις ουσιαστικούς τρόπους δράσης. Οι ψυχικές σου διακυμάνσεις μπορεί να κουράσουν όσους βρίσκονται δίπλα σου. Οι συνθήκες στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλες ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος.

 

Τοξότης

Κόψε τη φόρα σε όσους προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους σε προσωπικά σου ζητήματα και στηρίξου στον εαυτό σου, ώστε να προχωρήσεις όπως πραγματικά επιθυμείς. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου, με μια συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν.

 

Αιγόκερως

Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται πολύ θετικό για το ζώδιό σου και υπόσχεται νέες προτάσεις και καινούργιες φιλίες που μπορούν να φέρουν την ολοκληρωτική ανανέωση που επιθυμείς. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα, ώστε να επιτύχεις όσο το δυνατόν πιο θετικά αποτελέσματα. Ο Άρης από τον Κριό θα σε ευνοήσει σήμερα, αισθηματικά, ώστε να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

 

Υδροχόος

Η τεράστια υπομονή που διαθέτεις και η επιμονή σου στην υπεράσπιση των στόχων σου κάτω από δύσκολες συνθήκες τώρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα ανταμειφθεί, μετά από ένα μεγάλο διάστημα επίπονης προσπάθειας. Σήμερα καλό θα είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου. Δείξε μεγαλύτερη τρυφερότητα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 

Ιχθύς

Εξέτασε το ενδεχόμενο τροποποίησης κάποιων συνθηκών και αν αυτό δεν γίνει δεκτό, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις οι συνέπειες των οποίων θα βαρύνουν αποκλειστικά εσένα στο μέλλον. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση και μην αφήσεις τις απορίες να σε απομακρύνουν από κοντά του.

 

Πηγή