Μέρα χαράς, διασκέδασης, κοινωνικοποίησης αλλά και βελτίωσης της εξωτερικής μας εμφάνισης! Αυτή τη Πέμπτη, μπορούμε να δώσουμε μία όμορφη νότα στον εαυτό μας, στους γύρω μας αλλά και σε κάθε τι με το οποίο θα καταπιαστούμε! Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

 

Κριός

Ακολούθησε κάποιο πλάνο και μην επηρεάζεσαι από αυθόρμητες επιθυμίες. Έχεις επαναπαυτεί σε μερικές καταστάσεις και στην πορεία θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το ταίρι σου. Λάβε δράση από σήμερα.

 

Ταύρος

Άκουσε προσεκτικά τη διαίσθησή σου που σου υπαγορεύει μία θαυμάσια λύση για κάποιο σημαντικό ζήτημα. Μην δείχνεις αδιαφορία στο ταίρι σου λόγω κάποιων άλλων θεμάτων που έχεις να αντιμετωπίσεις. Μίλα μαζί του και θα δεχτείς την βοήθεια του.

 

Δίδυμος

Η περίοδος σε καλεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και να κοπιάσεις περισσότερο για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Κάποια στασιμότητα που μπορεί να βλέπεις στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι τελείως παροδική. Με τις κινήσεις που θα κάνεις όλα μπορούν να πάνε περίφημα.

 

Καρκίνος

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη γεγονός που δέχεται αναγνώριση από σημαντικά πρόσωπα. Μην κάθεσαι και σκέφτεσαι το πώς και τι γιατί γίνονται μερικά πράγματα στην σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε το τοπίο.

 

Λέων

Αυτή την περίοδο έχεις πολλά να σκεφτείς και δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία στο ταίρι σου. Άλλαξε τακτική για να μπορέσεις να αποφορτιστείς και από τις άλλες υποθέσεις. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά τώρα με τον Άρη στον Υδροχόο που σε ευνοεί θα σταματήσει γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος

Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά -σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους. Κάποια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από αυτή την περίοδο και μετά μπορούν να διορθωθούν. Με την συζήτηση και την ευελιξία που θα δείξεις όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

 

Ζυγός

Μην αδιαφορήσεις γα ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τώρα. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα σε προειδοποιεί να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.

 

Σκορπιός

Σκέψου κάποιον ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας με άτομα που χρειάζεται να συνεννοηθείς. Μπορείς να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου αν αφήσεις κάποιους εγωισμούς για κάποια θέματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και σε έχουν στεναχωρήσει.

 

Τοξότης

Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα θα σε κάνει να ακολουθήσεις άλλη πορεία για την σχέση σου. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Ταξίδια και μετακινήσεις φέρνουν σημαντικές επαφές και μελλοντικές συμφωνίες. Απόφυγε να ανησυχείς για την πορεία της σχέσης σου. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα θα σου φέρει φόβους στην επιφάνεια που δεν θα έπρεπε να τους έχεις.

 

Υδροχόος

Οι πλανήτες (ο Άρης στο ζώδιο σου)σε ευνοούν. Στην σχέση σου δεν θα τα πας άσχημα αλλά πρέπει να φροντίσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου γιατί με κάποιες άλλες υποχρεώσεις που σε απασχολούν έχεις απομακρυνθεί αρκετά.

 

Ιχθύς

Στην σχέση σου θέλεις να βάλεις νέες βάσεις και να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Καλύτερα θα ήταν όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά.

 

Πηγή