Οι δεύτερες σκέψεις δημιουργούν πάντα αμφιβολίες και δεν μας επιτρέπουν να εκφραστούμε και να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας να μας εξηγήσουν …. Μην αφήσεις λοιπόν σήμερα την καχυποψία να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις και στις επαφές σου! 

 

Κριός

Κράτα χαμηλούς τόνους και μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Ταύρος

Κινήσου με αποφασιστικότητα και απόκτησε αυτά που χρειάζεσαι, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να γίνουν καλύτερα.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες θα είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντι στο ζώδιό σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που πιθανόν σε αγχώνουν ακόμη. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Προβλέπονται κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.

 

Λέων

Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Παρθένος

Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.

 

Ζυγός

Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ σύντομα στην επιτυχία. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Σκορπιός

Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις θέσει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

 

Τοξότης

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

 

Αιγόκερως

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Αιγόκερε, τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό, πολλές απροσδόκητες ευκαιρίες πρόκειται να έρθουν για το ζώδιό σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις αφήσει πλέον πίσω σου πολλές άσχημες καταστάσεις. Στο χέρι σου είναι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

 

Πηγή