Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια, κανόνες αλλά και περιορισμοί … Είτε την αισθάνεσαι και την εκφράζεις, είτε δεν την νιώθεις και αδιαφορείς! Αυτή την ημέρα λοιπόν τα αληθινά αισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα λύσουν πολλές απορίες σε αυτούς που μέχρι τώρα τα αμφισβητούσανε!

 

Κριός

Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για δημιουργική δράση. Αυτό θα οδηγήσει σε επιτυχία, αναγνώριση και σε σημαντικές προτάσεις ικανές να ανανεώσουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Ταυτόχρονα, μην αμελείς την οικογένεια με τα προβλήματά της. Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου.

 

Ταύρος

Νέες προτάσεις και συζητήσεις σε απασχολούν, αγαπητέ Ταύρε, καθώς τα νέα δεδομένα είναι αυστηρότερα από τα προηγούμενα και φοβάσαι τις συνθήκες που πιθανόν να προκύψουν. Εξέτασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

 

Δίδυμος

Οι πλανητικές θέσεις προσφέρουν στο ζώδιό σου την απαραίτητη βοήθεια, ώστε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που θα σου επιτρέψουν να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Το ερχόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο ευκαιρίες που μπορούν να σε ‘απογειώσουν’. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις από το ταίρι σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεσή σου.

 

Καρκίνος

Νέες γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα προσφέρουν εύνοια και υποστήριξη στα σχέδιά σου. Φρόντισε η πρώτη εντύπωση που θα δώσεις να διατηρηθεί ακέραια και μην μιλήσεις σε κανέναν, ώστε να αποφύγεις τους κινδύνους. Τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις στη σχέση.

 

Λέων

Η οικογένειά σου αρχίζει να ξαναβρίσκει τις ισορροπίες της, αγαπητέ Λέων, μετά από μια μεγάλη περίοδο ασυνεννοησίας. Η εποχή είναι κατάλληλη για να συζητηθούν ζητήματα τα οποία είχαν αφεθεί στην τύχη τους. Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, αισθηματικά, για να εκφράσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου. Θα νιώσετε κι οι δυο πολύ καλά.

 

Παρθένος

Οι καταστάσεις που πέρασες, αγαπητέ Παρθένε, σου άφησαν φοβίες, τις οποίες τώρα θα κληθείς να ξεπεράσεις και να ανακτήσεις τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει. Μην πτοηθείς και προχώρα στον δρόμο που σωστά έχεις επιλέξει. Η επιτυχία θα εξαρτηθεί από τη συνέπεια και τη σοβαρότητά σου. Στα αισθηματικά σου, άκου τη φωνή της καρδιάς σου και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις πολύ καλύτερη τη σχέση σου.

 

Ζυγός

Σύντομα, αγαπητέ Ζυγέ, θα μάθεις μία πληροφορία που δεν περίμενες, με αποτέλεσμα η άποψή σου για τα πράγματα να αλλάξει ριζικά. Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις τον θυμό σου να σε κατευθύνει. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου να βελτιώνονται.

 

Σκορπιός

Η σχέση σου με κάποια συγγενικά πρόσωπα πρόκειται να βελτιωθεί, αγαπητέ Σκορπιέ, μετά από την αποκάλυψη καταστάσεων που δυστυχώς σε βάραιναν αδίκως. Το μερίδιο της ευθύνης που βαραίνει άλλους θα αποκαλυφθεί πλήρως. Στον αισθηματικό τομέα, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι καλή και θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις ώστε να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου.

 

Τοξότης

Αν καταφέρεις να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις προγραμματίσει και να μην παρασυρθείς από το πρόγραμμά σου, πολύ σύντομα, αγαπητέ Τοξότη, θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά. Η ανάγκη σου για ασφάλεια σε παρασύρει συχνά σε λανθασμένες επιλογές. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου (ο Άρης από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά) και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, ξεχνώντας τις προβληματικές καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου και πλέον έχεις μπει στη σωστή κατεύθυνση. Μην αφήσεις περιθώρια να εμπλακεί κανείς σε όσα σε αφορούν προσωπικά, ώστε να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο με πιθανούς λανθασμένους χειρισμούς. Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή στα αισθηματικά σου και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να λάβεις κάποιο μήνυμα που θα σε προβληματίσει. Η ικανοποίηση θα έρθει αργότερα που θα συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά και θα καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και αφήνουν πίσω όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

 

Ιχθύς

Η ικανοποίηση που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα είναι μεγάλη, αρκεί να μην χρειαστεί να δώσεις μερίδιο από το κέρδος σε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εγκαίρως ό,τι χρειάζεται, ώστε να μην δυσαρεστηθείς αργότερα. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Πηγή