«Αγαπημένη Σουσού

Μετά από όσα έπαθα, αποφάσισα να σου στείλω κι εγώ. Ήμουν χρόνια σε σχέση και κατέληξα να μη γνωρίζω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Περάσαμε δύσκολα, δε θα πω όμως πως κι εγώ δεν ήμουν περίεργα σε μια φάση της σχέσης μας καθώς μετά από κάποια χρόνια ήθελα να το δω λίγο μόνη μου. Ήταν η πρώτη σχέση που είχα κι είχα φτάσει γύρω στα 25 όταν πήρα την απόφαση να του πω ειλικρινέστατα ότι ήθελα να μείνω λίγο μόνη μου.

Είχαμε τα κλασικά πέρα δώθε· εγώ ποτέ δεν πήγα ή δεν κοίταξα κάποιον άλλον! Μη στα πολυλογώ, ενώ είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια και μου έστελνε διαρκώς ζητώντας να τα ξαναβρούμε, έζησα σε ένα χρονικό διάστημα των 6 μηνών τα παρακάτω:

Πέτυχα γκόμενα μέσα στο σπίτι του με εκείνον να τρέχει από πίσω μου για να εξηγήσει.

Τα βρήκαμε κι είδα μηνύματα στο κινητό του με την ίδια.

Απομακρύνθηκα και γύρισε παρακαλώντας και λέγοντάς μου ότι είμαι το άλλο του μισό.

Γύρισα το όρνιο, μέχρι που ‘δεν του έβγαινε και μέρες μετά ξανά πήγε με την ίδια, λέγοντας πως δε θέλει δεσμεύσεις και πως με τη συγκεκριμένη γίνεται όταν προκύπτει, καθώς ανήκουν στην ίδια παρέα.

Γενικώς πλέον δε σκάω απλώς ψάχνω να βρω λογική στο μυαλό τον ανθρώπων. Γιατί να παίξει έτσι με έναν άνθρωπο και να φερθεί τόσο εγωιστικά ενώ μ’ αγαπάει και συνεχίζει να το λέει; Βγάζεις εσύ άκρη;»

 

 

Αγαπημενότατη άγνωστη Χ μου

 

Δε θα σου κρύψω πως το έργο που βάλθηκες να πετύχεις είναι ολίγον τι δυσκολάκι, καθώς για να βρεις τη λογική στο μυαλό όλων των ανθρώπων θες καμιά τριάρα ζωές στην καλύτερη, χωρίς διακοπή για κατούρημα. Τώρα, ως προς το δικό σου το θέμα, για το τρις εξαμαρτείν δε βγάλανε καν παροιμία. If you know what I mean.

 

ΥΓ.1: Πόσο ακόμη θεωρείς ότι μπορείς να υποτιμήσεις τον εαυτό σου γυρνώντας σε έναν άνθρωπο που προφανώς δε σε θέλει εκεί; Δε σου δίνουν βραβείο γι’ αυτό ξέρεις.

 

ΥΓ.2: Όχι δε σε αγαπάει κι αμφιβάλλω κι αν αγαπάει τον εαυτό του με τόση αναποφασιστικότητα και μετάθεση ευθύνης που τον διατρέχει.

 

ΥΓ.3: Δεν έχει καμία σημασία που εσύ δεν κοίταξες κάποιον άλλο. Εφόσον ήσασταν χώρια και μάλιστα με δική σου πρωτοβουλία, και με την εθνική πόλο να πήγαινε, δικαίωμά του.

 

ΥΓ.4: Άσε να μαντέψω, σου είπε ότι «δεν είναι αυτό που νομίζεις μοναδική του αγάπη». Αχ Μάνθο, πού είσαι να μας διδάξεις λίγο τη Φουστανική.

 

ΥΓ.5: Κι αφού τους έπιασες καβάλα στ’ άτι αποφάσισες να γυρίσεις ενώ ήξερες ότι είναι στην ίδια παρέα. Μόνο μην επενδύσεις σε μετοχές και κλαις τα λεφτά σου.

 

ΥΓ.6: Όρνιο δεν ξέρω αν είσαι, αλλά έναν χειρισμούλη μια χαρά σου τον έκανε. Άξιος ο τεχνίτης.

 

ΥΓ.7: Δεν του έβγαινε, ή το λέβελ δεδομένου έφτασε στο να σε θεωρεί installation στο σαλόνι;

 

ΥΓ.8: Όχι εγώ, ένας γνωστός από το χωριό λέει πως μάλλον σκας λιγάκι, αν και κακώς.

 

ΥΓ.9: Επίσης κάποια πιο πονηρεμένη από εμένα θα έλεγε πως ήθελε το σαμπουάν σε δυο μεγέθη, ένα για το σπίτι εκεί στη θεσούλα του στο μπάνιο κι ένα για τα ταξίδια, για να μην ψάχνεται στο μεταξύ. Όχι εγώ όμως, κάποια πιο πονηρεμένη.

 

ΥΓ.10: Ας συνεχίζει να το λέει. Δικαίωμά του. Απλώς εσύ σταμάτα να το ακούς.

 

Φιλιά στα μούτρα, 

η Σουσού σου

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού