«Υπερτιτανομεγιστοτεράστια Σουσού,

Έχω πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σου. Μέχρι τα 20 ποτέ δεν είχα σχέση. «Γιατί;» θα ρωτήσεις; Όσο ήμουν στο σχολείο δε με πολυενδιέφερε να κάνω σχέση. Κοιτούσα τα μαθήματά μου για να περάσω στη σχολή μου. Είχα τα τυχερά μου, βέβαια, αλλά δεν έδινα σημασία, γιατί θεωρούσα τα αγόρια της ηλικίας μου λίγο έως πολύ ανώριμα.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια που έχω φύγει κι είμαι στη σχολή μου έχω συναντήσει πολύ κόσμο. Παρ’ όλα αυτά η δικιά σου πηγαίνει και τρώει κάτι κολλήματα με παντρεμένους. Πριν με κρίνεις, όμως, περίμενε. Είναι όλοι από 25 έως 30 και δε φορούν βέρα. Τα νύχια μου να μυρίσω, ρε Σου; Δεν μπορώ να βρω έναν νορμάλ τύπο άνω των 25 που να μην είναι παντρεμένος. Τι γίνεται, γαμώτο και παντρεύονται όλοι από τόσο νωρίς;

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι με το που μαθαίνω ότι είναι παντρεμένοι –και με παιδιά!– κάνω στροφή 180 μοιρών. Πλέον οι φίλες μου με κοροϊδεύουν λέγοντάς μου ότι έχω μαγνήτη που ελκύει μόνο 25αρηδες με γυναίκες και παιδιά.

Τι στο διάολο πάει στραβά με την πάρτη μου; Λίγη βοήθεια, γλυκιά Σουσού μου;

Πολλά φιλιά, η άγνωστη f(x)»

 

 

 

Υπερτιτανομέγιστη Άγνωστη f(x) μου,

Κατά πώς μου τα λες, όταν ήσουν σχολείο δεν ήθελες γκόμενο και διάβαζες. Στη σχολή φαντάζομαι αρχικά πάλι δεν ήθελες γκόμενο γιατί έπρεπε να μη χρωστάς μαθήματα και τώρα πας και πέφτεις σε οικογενειάρχες. Ε, περίμενε λίγα χρονάκια ακόμα κι εσύ, να πάρεις και πτυχίο με το καλό, κι αν κρίνω απ’ όσα γράφεις, σε λίγο θα γουστάρεις παππούδες, που και να είχαν υπάρξει παντρεμένοι, οι γριούλες τους έχουν ήδη αποδημήσει. Σε ΚΑΠΗ θα είναι το τυχερό σου εσένα.

ΥΓ1: Καλά κι εγώ στα 20 δεν είχα ποτέ σχέση. Όχι για να διαβάσω, αλλά γιατί θα με έστελναν οι γονείς μου εσωτερική στις καλόγριες.

ΥΓ2: Μη ρωτήσεις πότε ήμουν εγώ 20, πικρό καφέ θα με κεράσεις.

ΥΓ3: Ε, λύση υπάρχει. Μπες σε ένα γηροκομείο και ρώτα ποιος δεν έχει άνοια ή Αλτσχάιμερ. Εκεί θα βρεις μπόλικη ωριμότητα.

ΥΓ4: Εδώ μέχρι τα 30 δε φεύγουν από το σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά κι εσύ δε βρίσκεις άνθρωπο άνω των 25 ανύπαντρο. Ότι θα μου έστελναν γράμματα κι από άλλο πλανήτη δεν το περίμενα ποτέ.

ΥΓ5: Ε, ξέρουν ότι ανύπαντροι δε θα σου αρέσουν, οπότε παντρεύονται πρόωρα για να έχουν μια ελπίδα να τους προσέξεις.

ΥΓ6: Τη στροφή την κάνεις, αλλά πας και βρίσκεις τον επόμενο. Οπότε μόνο από πρόσωπα φεύγεις κι όχι από target group.

ΥΓ7: Δεν ξέρω τι πάει στραβά με την πάρτη σου, πάντως για να στο λένε κι οι φίλες σου, μόνο με την πάρτη σου πάει στραβά.

ΥΓ8: Φυσικά, όση βοήθεια θες. Κάθε φορά που θα γνωρίζεις άντρα, θα ζητάς να δεις Ε9. Εκεί και να μη θέλει, θα φαίνεται αν τη φόρεσε την κουλούρα. Βοήθειά μας.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού