Ήτανε Σαββατόβραδο, όχι από κείνα που τραγουδάει η Άντζελα, αλλά απʾ τʾ άλλα που κατάφερες να φέρεις επιτέλους το γκομενάκι σπίτι για ταινία. Ετοίμασες τα ποπ κόρνια, τα πατατάκια και τις μπίρες. Σύνδεσες το λαπ τοπ στην τηλεόραση, έσβησες τα φώτα, έψαξες για ταινία κι είπες: «Εδώ είμαστε, τι μπορεί να πάει στραβά;».

Έλα όμως, που όσο καλά κι αν το σχεδιάζουμε, καμιά φορά, σίγουρα κάτι έχουμε παραλείψει. Εκεί που πατάς, λοιπόν, το λινκ, πετιέται κινούμενη εικόνα, μία γκόμενα καβάλα πάνω σʾ έναν τύπο που ʾχει ένα μακρινάρι να! (Με το συμπάθιο.) Καλά είδατε, τσόντα ήτανε.

Σιγή στο ακροατήριο, νευρικά γελάκια κι απʾ τους δύο, ενώ εσύ παράλληλα παλεύεις να κλείσεις τη διαφήμιση. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως κάτι τέτοιο θέλεις να κάνεις κι εσύ, αλλά μπορείς να χαλάσεις την ατμόσφαιρα; Δεν μπορείς!

Ένα μήνα μετά, βέβαια, λίγο που έχει μάθει τι κάφρος είσαι, λίγο που βαριέστε, κάτι που δε βρίσκεται και τίποτα της προκοπής να δείτε, δεν το σκέφτεσαι και πολύ και το ξεφουρνίζεις:

«Μωρό μου έχεις δει ποτέ σου τσόντα; Θες να δούμε παρέα;».

Κάπως έτσι καταλήγετε στο Pornhub, κι εδώ, μεγάλε, είναι το κομβικό σημείο. Πριν αρχίσεις να πληκτρολογείς αυτά που θέλεις εσύ να δεις, σκέψου το ενδεχόμενο του σοκ που μπορεί να δεχτεί. Βλέπεις, εμείς ξεκινάμε την εξάσκηση από μικρή ηλικία κι έχουμε εντρυφήσει πιο πολύ στον τομέα της τσόντας.

Έτσι είναι λογικό, οι περισσότερες γυναίκες όταν ακούν τη λέξη «πορνό», να φαντάζονται ένα ζευγάρι που απλά το κάνει σε διάφορες στάσεις. Το ίντερνετ, όμως, έχει σοκάκια περίεργα, μονοπάτια ανώμαλα και μπορεί να γίνει τρομακτικό πολλές φορές. Γιʾ αυτό σε διαβεβαιώνω, αν δε θέλεις να ακούσεις επιφωνήματα τύπου «Θεέ μου! Πώς μπήκε όλο το χέρι εκεί μέσα;» μην πληκτρολογήσεις ποτέ χωρίς να την έχεις προετοιμάσει για το θέαμα «hardcore anal sex» ή κάτι παρεμφερές. Να περάσετε καλά θέλεις, όχι να την ξενερώσεις και να μη θέλει να ξανακούσει γιʾ αυτό.

Αν το καλοσκεφτείς, οι τσόντες είναι το πιο σεξιστικό στερεότυπο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Γιατί στην πλειοψηφία ικανοποιούν άρρωστες αντρικές ορέξεις. Δεν είναι τυχαίο που στην γκόμενα πάντα συμπεριφέρονται λες κι είναι σκουπίδι και το πρόσωπο του παρτενέρ θα το δεις ελάχιστα, μόλις σε μερικά καρέ. Γκόμενες φτιαγμένες που ξεσκίζονται για μερικά δολάρια και δυο γραμμές κόκα σε ερασιτεχνικά φιλμ, χωρίς κανένα μέλλον, ξεπουλούν ό,τι τους έχει απομείνει. Δέχονται να κάνουν τα πάντα για το χρήμα κι ίσως, πού ξέρεις, κάποιος να τις έχει αναγκάσει.

Πιστεύεις πως η δικιά σου ανήκει σʾ αυτήν την κατηγορία; Όχι!

Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε φτιάχνεται ή δεν την εξιτάρει το πορνό όσο κι εσένα.

Πρέπει μόνο να ψάξεις να βρεις καμιά καλή παραγωγή που έχει κι η γυναίκα πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να παριστάνει απλώς ένα δοχείο που αδειάζει και γεμίζει με κρέας ασταμάτητα. Όταν τη βρεις, κινήσου αργά και μεθοδικά, μην πιέζεις και μην το παρακάνεις. Σκοπός είναι νʾ ανάψετε κι οι δύο, όχι μόνο να σου κάνει τα γούστα.

Δε φταις εσύ. Κι εγώ συμπάσχω και σε καταλαβαίνω, αφού όλοι μας θέλουμε να παίξουμε τους πρωταγωνιστές στο «Βαθύ Λαρύγγι» και να χώσουμε το μαντζαφλάρι μας σε τρύπες που αρχικά φαίνεται να είναι ακατόρθωτο. Αλλά αν η τύπισσα δε σου ʾχει δείξει χαρακτήρα αλά Σάσα Γκρέι στο κρεβάτι, καλύτερα χαλάρωσε κι ασʾ το να ʾρθει μόνο του.

Αν γουστάρει, θα το καταλάβεις απ’ τα δαγκώματα στα χείλη, τα περίεργα χαϊδέματα και τα πρόστυχα φιλιά. Για να μην πω ότι παίζει να σε βάλει κάτω από μόνη της αυτήν τη φορά και να σου κάνει πράγματα, ακόμη πιο πρόστυχα κι απʾ αυτά που βλέπετε. Φτάνει μόνο να αισθανθεί άνετα και σεξουαλικά με το σκηνικό κι όχι υπό.

Οι τσόντες είναι ωραίες, αλλά όχι για να μαθαίνεις απ’ αυτές. Αν ήταν έτσι, κάποιοι βλέποντας φόρμουλα, θα ʾπρεπε τώρα να είναι στη «Williams». Στην τελική, ωραία τα ορεκτικά, αλλά το υλικό για το κυρίως πιάτο είναι η φαντασία, και το κρεβάτι σας το μαγειρεύετε εσείς, χωρίς να χρειάζονται υποδείξεις από κανέναν.

Συντάκτης: Γιάννης Καλαμπούκας