Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Έρωτας Φυγάς» βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη κι από 15 Ιανουαρίου θα προβάλλεται μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Η σειρά που κόπηκε ξαφνικά απ’ τον OPEN όπου παιζόταν σε καθημερινή βάση για λόγους υψηλού μπάτζετ -αφού αξίζει ν’ αναφέρουμε πως κάθε επεισόδιο κοστίζει περίπου 40.000€- φαίνεται πως δικαιώθηκε όταν η εταιρεία παραγωγής επέμεινε να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και με άλλα κανάλια όπως ΑΝΤ1, ΜEGA και ALPHA για τη διεκδίκηση της σειράς.

Τις τελευταίες ώρες στην πρώην στέγη του φυγά επικρατεί ένα μπέρδεμα με τις ημέρες προβολής καθώς φαίνεται ότι οι ιθύνοντες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για το μέλλον της σειράς κι η σειρά σταμάτησε από χθες να προβάλλεται στο OPEN. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν πράγματι πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χθες, καθώς σύμφωνα με την τηλεκριτικό Τίνα Μεσσαροπούλου το τελευταίο επεισόδιο μπορεί να παίξει και την Παρασκευή που μάς έρχεται. Αυτό δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, όμως το πιθανότερα σενάριο είναι πως το τέλος του κύκλου για τη σειρά γράφτηκε χθες βράδυ.

Τελικά, φαίνεται πως το στοίχημα φέτος το κέρδισε ο ΑΝΤ1 που είναι ο πρωταγωνιστής της Prime time κι εντάσσει ακόμα μια επιτυχημένη σειρά στο δυναμικό του. Αξίζει να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό για τους fans της σειράς που δεν είναι άλλο απ’ το ότι ο ΑΝΤ1 θα δίνει κατά πάσα πιθανότητα και preview απ’ τα επόμενα επεισόδια μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας ANT1+ πολλές μέρες πριν παίξουν τα επεισόδια στην τηλεόραση όπως κάνει και με άλλες επιτυχημένες καθημερινές σειρές (βλ. Μάγισσα). Η σειρά βέβαια θα έρθει στην prime time του ANT1, που σημαίνει ότι θα προβάλλεται στις 21:00, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές για τις υπόλοιπες σειρές. Το ρεπορτάζ για την εξαγορά της παραγωγής παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

  

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη έκβαση καθώς είναι πολύ κρίμα για όλες τις ελληνικές παραγωγές που γίνονται με κόπο και μεράκι κι απαρτίζονται από ταλαντούχους ηθοποιούς ν’ αντιμετωπίζουν τέτοιες δυσκολίες τόσο οι συντελεστές όσο κι ίδια η παραγωγή. Μια ακριβή παραγωγή δεν είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στη χώρα μας και το βλέπουμε χρόνια σε πολλά κανάλια, άλλες αντέχουν, άλλες κόβονται όμως όταν υπάρχει πίσω ένας προϋπολογισμός κι η συγκεκριμένη σειρά σού δίνει το 50% της ημερήσιας τηλεθέασης του καναλιού σου, πόσο έξω μπορείς να πέσεις;

Πηγή κεντρικής εικόνας: Open

 

Συντάκτης: Ανδρέας Πετρόπουλος